NAJMLAĐA ŽRTVA HOMOFOBIJE

Bolje odustani, to je za nju vrlo komplikovano. Reci imaju znacenje ali to ne dopire do njenog maleckog mozga. Ona je programirana kao i mnogi drugi za proste parole koje moze da zapamti i posle ih bezkonacno ponavlja. Kratak kurs LDP.

da, komplikovan mi je način na koji se odnosite ovde prema svemu što nije
ponosni vlasnik muda, ma koliko ona mala kod pojedinaca ovde bila.

pa radije bih da imam malecki mozak koji je opet veći od tvojih jaja.

Bolje odustani, to je za nju vrlo komplikovano. Reci imaju znacenje ali to ne dopire do njenog maleckog mozga. Ona je programirana kao i mnogi drugi za proste parole koje moze da zapamti i posle ih bezkonacno ponavlja. Kratak kurs LDP.

Pa ne znam bash meni deluje devojka kao da je iznad prosechne inteligencije... nego imam neki osecaj da joj emocije blokiraju racio.

Да га научи да се понаша као мушко а не као женско... Мада,ја вјерујем да би то било нормално дијете кад одрасте....

Ma, ne moze on uopshte da se ponasha kao zensko sa 17 meseci, on ni ne zna shta je mushko a shta zensko... :)

Da, i ja verujem isto da bi bilo normalno dete, samo da nije takvog oca. :)

E poshto bi rastao sa degenom, verovatno bi ga to malo emocionalno poremetilo.

... a mozda bi, mada je to manje verovatno, chisto iz revolta postao gej. :lol:

U svakom sluchaju znash kako... na detetu je samom da se samo-oblikuje, i svako preterano meshanje tu izaziva samo kontra efekat. Roditelji sebi previshe daju za pravo.

Bash tim "uchenjem" da se dete ponasha kao mushko a ne kao zensko, najcheshce cesh da proizvedesh devojchicu od dechaka.

Mnogo je bolje pustiti ga da se ponasha kao devojchica, pa kada vidi reakciju devojchica njgovih godina na to, sam ce se promeniti...

Detetu je mnogo, mnogo vaznije mishljenje vrshnjaka nego roditelja.

Ma, ne moze on uopshte da se ponasha kao zensko sa 17 meseci, on ni ne zna shta je mushko a shta zensko... :)

Da, i ja verujem isto da bi bilo normalno dete, samo da nije takvog oca. :)

E poshto bi rastao sa degenom, verovatno bi ga to malo emocionalno poremetilo.

... a mozda bi, mada je to manje verovatno, chisto iz revolta postao gej. :lol:

U svakom sluchaju znash kako... na detetu je samom da se samo-oblikuje, i svako preterano meshanje tu izaziva samo kontra efekat. Roditelji sebi previshe daju za pravo.

Bash tim "uchenjem" da se dete ponasha kao mushko a ne kao zensko, najcheshce cesh da proizvedesh devojchicu od dechaka.

Mnogo je bolje pustiti ga da se ponasha kao devojchica, pa kada vidi reakciju devojchica njgovih godina na to, sam ce se promeniti...

Detetu je mnogo, mnogo vaznije mishljenje vrshnjaka nego roditelja.
slažem se sa svim stavkama ovde.
a za ovo boldovano, baš znam jednu personu koju su roditelji uništili svojim 'vaspitavanjem' i preterivanjem.

slažem se sa svim stavkama ovde.
a za ovo boldovano, baš znam jednu personu koju su roditelji uništili svojim 'vaspitavanjem' i preterivanjem.

Ja sam ti zivi dokaz toga, mene su moji ponavljanjem "uchi, uchi, uchi" i "budi poshten chovek" po sto puta na dan oterali u kriminal.

To ti je najstariji srpski sport, inat. :mrgreen:

Nemoj samo neke pederske !

:lol:

pričaj mi o tome :zcepanje:
kod mene dok god su ponavljali 'uči, uči, uči' ništa nisam učila.
ali vaspitala sam ih, vrlo brzo su naučili šta ne treba da pričaju :mrgreen:

Hahaha... pametno.

Ja jako dugo nisam umeo da ih "vaspitam" , pa chak i sada im popushtam dosta...

Je*iga ipak kakvi su takvi su moji su, pa im dajem po malo da me malerishu... naravno, u nekim razumnim granicama.

Evo sada mi keva upravo shishti po sobi i paranoishe "aaaaaaaa samo blejish ili napolju ili na tom kompu... aaaaaaa ... ti cesh pasti godinu, necesh zavrshiti faks, je l' treba josh para da dajem zbog tvoje lenjosti aaaaaaaaaaaa" ... a to shto mi tako paranoishu josh od osmog osnovne a nikada nisam pao godinu i to shto imam 22 godine a zavrshio sam sve ispite josh samo diplomski da odradim to nema veze...:mrgreen:

Back