rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Ova tema nema veze sa politikom bolje u crnu hroniku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje odustani, to je za nju vrlo komplikovano. Reci imaju znacenje ali to ne dopire do njenog maleckog mozga. Ona je programirana kao i mnogi drugi za proste parole koje moze da zapamti i posle ih bezkonacno ponavlja. Kratak kurs LDP.
Bolje odustani, to je za nju vrlo komplikovano. Reci imaju znacenje ali to ne dopire do njenog maleckog mozga. Ona je programirana kao i mnogi drugi za proste parole koje moze da zapamti i posle ih bezkonacno ponavlja. Kratak kurs LDP.
Јадно дијете...
Могао је на други начин да га научи,или да сачека да одрасте...
П.С. само ми није јасно зашто одмах спомињеш Образ?![]()
Um Gottes Willen, sprečimo ovaj pokolj mladoeuropljana koji planiraju SPC, Koštunica, SANU i ostali homofobi-ubice![]()
Shta da ga nauchi?
Kreten bre is3povao ubio dete dzabe...![]()
Да га научи да се понаша као мушко а не као женско... Мада,ја вјерујем да би то било нормално дијете кад одрасте....
slažem se sa svim stavkama ovde.Ma, ne moze on uopshte da se ponasha kao zensko sa 17 meseci, on ni ne zna shta je mushko a shta zensko...
Da, i ja verujem isto da bi bilo normalno dete, samo da nije takvog oca.
E poshto bi rastao sa degenom, verovatno bi ga to malo emocionalno poremetilo.
... a mozda bi, mada je to manje verovatno, chisto iz revolta postao gej.
U svakom sluchaju znash kako... na detetu je samom da se samo-oblikuje, i svako preterano meshanje tu izaziva samo kontra efekat. Roditelji sebi previshe daju za pravo.
Bash tim "uchenjem" da se dete ponasha kao mushko a ne kao zensko, najcheshce cesh da proizvedesh devojchicu od dechaka.
Mnogo je bolje pustiti ga da se ponasha kao devojchica, pa kada vidi reakciju devojchica njgovih godina na to, sam ce se promeniti...
Detetu je mnogo, mnogo vaznije mishljenje vrshnjaka nego roditelja.
ok... odo sad da kupim nove naočare za sunce![]()
slažem se sa svim stavkama ovde.
a za ovo boldovano, baš znam jednu personu koju su roditelji uništili svojim 'vaspitavanjem' i preterivanjem.
Nemoj samo neke pederske !
Ja sam ti zivi dokaz toga, mene su moji ponavljanjem "uchi, uchi, uchi" i "budi poshten chovek" po sto puta na dan oterali u kriminal.
To ti je najstariji srpski sport, inat.![]()
pričaj mi o tome
kod mene dok god su ponavljali 'uči, uči, uči' ništa nisam učila.
ali vaspitala sam ih, vrlo brzo su naučili šta ne treba da pričaju![]()
Brazilci homofobicni?Pa u Sao Paulu se odrzava gey parada na kojoj prisustvoje 3 miliona ljudi.No velika je drzava mozda ima homofobnih krajeva neznam.