Stvarno je srbija prolupala....i to u diskriminaciji i getoizaciji...
Ja kao musko pa jos odmalena znam da muskarac jeste frajer, ako je frajer, do 38 normalno, znaci da nije neki drzeci, a vec preko 40 ako je drzeci....
Pa cela moja ulica je bila puna frajera i nista im nije pala cena od njihove 27 do njihove 38...posle polako pada cena...ovo pricam iz ugla mojih skolskih, a da ne pricam o damama koje su imale 21,25,29,33 godine....te su kidale zbog njih....
Na sta je spao dijalog i procena, kad su kriterijumi tako ostri, a ocigledno iskustvo i znanje tako skromno...odgovor je na iskljucivost...
Moji poznanici su jos uvek u kondiciji vise nego ovi sadasnji 18-24 godine....osim za robijase...neki delikventi mogu da budu stvarno u paritetnoj formi....
Ja sam malo popustio u poslednjih 6 meseci, od kako ne plivam vise tako cesto...a i rasturila mi se ekipa za fizicku dinamiku....ostali pozeri....
Ali udaramo kontru....nece niko , teram sam....
A i beograd je postao ocajan sa bazenima....
Bolja jagodina, krusevac (leti), jos ako bude i cuprija bolja od bg, e onda je jasno zasto treba uci u nato.....samo se pola salim.......sto rekose, nek kradu, sve ce to da plati onaj ko poslednji bude ostao u srbiji....