Najmanje sedmoro povređenih na protestima u Roterdamu zbog epidemioloških ograničenja

Кина је поделила око 2 милијарде вакцина.

Кина је ставила корону под контролу тако што је све закључала у станове и забранила им да изађу. Ја сам за то, али ви кмечите ако вам се забрани да идете у кафану после 22 сата.

Заправо, радите шта год хоћете, одрасли сте.

Само, кад се разболите, да потпишете да неће у болницу, него да ћете лепо да се лечите вашим овчијим травама.
Nisu ovcje, smesno je sto tako govori odrastao covek da sam sebe bruka, ali je ne "kmecim" ni za sta, naprotiv i sma apodrzavam samo efikasne mere a ne bilo kakvo zamajavanje u sta spadaju i vakcine.

Nisam "antivakser" jer sam primila vakcinu, ali nemam iluziju da bi me stitila stvarno i da ne bih nosila masku i drzala distancu sve i da sam nastavila sa primanjem kasnijih doza.

Dakle, ona nije konacno resenje, vec su to stroge mere. ili makar kombinacija oba, pa i lekova kao sto je Ivermektin ali i drugi, kao sto se i radi u Evropi. Ipak za "rezove" sam, ne za zamajavanje.

Nisu ovcje, smesno je sto tako govori odrastao covek da sam sebe bruka, ali je ne "kmecim" ni za sta, naprotiv i sma apodrzavam samo efikasne mere a ne bilo kakvo zamajavanje u sta spadaju i vakcine.

Nisam "antivakser" jer sam primila vakcinu, ali nemam iluziju da bi me stitila stvarno i da ne bih nosila masku i drzala distancu sve i da sam nastavila sa primanjem kasnijih doza.

Dakle, ona nije konacno resenje, vec su to stroge mere.

Не лупетај, дебела.

Кина је ставила корону под контролу тако што је све закључала у станове и забранила им да изађу. Ја сам за то, али ви кмечите ако вам се забрани да идете у кафану после 22 сата.

Са нагласком на СВЕ, а не према вакциналном статусу. Забране само за невакцинисане су обичан фашизам, али на корону немају никакав ефекат

Са нагласком на СВЕ, а не према вакциналном статусу. Забране само за невакцинисане су обичан фашизам, али на корону немају никакав ефекат

Тад није било вакцина, па су зато закључани сви.

Одбијање да се вакцинишеш је чист фашизам, и мораш да се носиш са последицама својих безобразних дела.

Зна се. Две недеље након апликације вакцине организам гради антитела против вируса, и она пружају скоро 100%-ну заштиту 4 до 6 месеци, зависно од организма и јачине имуног одговора. Након тога особу штити ћелијски имунитет (леукоцити знају боље да препознају и реагују на вирус кад се заразиш) па у већини случајева долази онда до благе инфекције. Увек има изузетака, ако је организам генерално слаб, слаб му је и имуни одговор, па се догоди да умре и вакцинисан али доста ређе. Зато вакцине треба понављати на сваких 3 до 6 месеци док се Корона не стави под какву-такву контролу.

Али ако си вакцинисао нпр. 50% становништва до јуна, већина њих више неће имати антитела, додај на то још 20-30% невакцинисаних у већини развијених држава и 8 месеци након почетка масовне вакцинације опет имаш проблем.

Ипак, иако су бројке енормне, број хоспиталиованих наспрам тога је нижи него пре вакцина, што показује оно најважније- да спречавају хоспитализацију.
Нешто ту не штима, пракса поакзује да се и вакцинисани једнако заразе и разболе као и невакцинисани. Такође се показало да и међу вакцинисанима доста њих умре уколико се упала плућа раширила до мере кад организам више не може да се избори са њом.. Мада је чест случај и да људе који су "позитивни" на SARS-COV-2 лече као да имају ковид а оно људи болују од сасвим других болести - али нема везе кад умру у болници пише им се ковид-19 и сви мирни - и даље су забрањене обдукције за преминуле због ковид процедура...
Занимљиво је да се диже толико прашине за вирус који се зауставља простим заустављањем повишене температуре након чега креће опоравак чак и кад сте дошли до упале плућа - осим у ситуацијама кад имате неку другу доминантну болест, а лече вас као да имате ковид-19 - тад вам нема помоћи...
Све горе написано виђено у ковид-болници...

Иначе срећно са добијањем нових доза вакцина... додуше, не контам како то да се за вакцине које су да би деловале морало примити по две дозе, а сада, чак и када је престало дејство - довољна је само једна доза?

А тек она занимљива ситуација где су примљене конеска или руска вакцина, а онда кажу за трећу може и Фајзер да се прими... и то у само једној дози... притом, Кинеска је рађена као и свака друга сезонска вакцина против вируса који изазивају грип, док је руска рађена по потпуно другачијој технологији у односу на Фајзер и друге западне - али не мари неки тамо стручњаци су проценили да ће и једна фајзерова бити довољна ( икао се за прво примање и даље дају две дозе)...

Толико тек да мало продрматемождане вијуге... Можда и уочите да неке бројке и неке логике имају нека накарадна објашњења од стране оних који би за свој допринос ковид-убиствима трбали да буду живи зазидани и то од стране своје струке која и поред свих напора горепоменутих криминалаца покушава да лечи болесне од ковида...

Кина је поделила око 2 милијарде вакцина.

Заправо, радите шта год хоћете, одрасли сте.

Само, кад се разболите, да потпишете да неће у болницу, него да ћете лепо да се лечите вашим овчијим травама.
Кина је ставила "ловид-19" под контролу јер су људе лечили као и од сваког другог грипа...
Све остало је наметнута сценографија од стране СЗО. Кинезу су добили ултиматум који је још увек на снази и ислед којег су се појавила "нова жаришта ковид-19" ове године.. Није баш једноставно кад ти неко каже да ће наметнути свим водећим земљама са којима тргујеш забрану куповине твоје робе и кад за приме покаже вољу да покрене пропагандни рат у којем те означава као кривца за ширење "смртоносне пандемије" грипа... А онда искористе "пандемију" да покваре послове са 5Г мрежом навеће компаније...

Шта мислите због чега је главна кинеска вакцина рађена баш на технологији која се користи за сезонску вакцину против грипа...

Ах да, вакцинисани не верују у чињенице, онии верују само у оно што им кажу другари који би требало да су у затвору за све што су урадили на повећању смртности...

Ako malo bolje razmislis moze primetiti da vakcine ne daju neke rezultate. U drzavama gde je vakcinisano preko 80% populacije situacija je ista ako ne i gora nego prosle godine u ovo doba. Legitimno je onda postaviti pitanje efikasnosti tih vakcina.

Evo ovde pricaju da ce sada svako morati primiti i trecu dozu i onda opet novu svako 6 meseci i ne znaju do kada
ali isto tako ako preležiš imun si 6 medeci prirodno ali se opet ne zna dokle tako

Нешто ту не штима, пракса поакзује да се и вакцинисани једнако заразе и разболе као и невакцинисани. Такође се показало да и међу вакцинисанима доста њих умре уколико се упала плућа раширила до мере кад организам више не може да се избори са њом.. Мада је чест случај и да људе који су "позитивни" на SARS-COV-2 лече као да имају ковид а оно људи болују од сасвим других болести - али нема везе кад умру у болници пише им се ковид-19 и сви мирни - и даље су забрањене обдукције за преминуле због ковид процедура...
Занимљиво је да се диже толико прашине за вирус који се зауставља простим заустављањем повишене температуре након чега креће опоравак чак и кад сте дошли до упале плућа - осим у ситуацијама кад имате неку другу доминантну болест, а лече вас као да имате ковид-19 - тад вам нема помоћи...

Иначе срећно са добијањем нових доза вакцина... додуше, не контам како то да се за вакцине које су да би деловале морало примити по две дозе, а сада, чак и када је престало дејство - довољна је само једна доза?

А тек она занимљива ситуација где су примљене конеска или руска вакцина, а онда кажу за трећу може и Фајзер да се прими... и то у само једној дози... притом, Кинеска је рађена као и свака друга сезонска вакцина против вируса који изазивају грип, док је руска рађена по потпуно другачијој технологији у односу на Фајзер и друге западне - али не мари неки тамо стручњаци су проценили да ће и једна фајзерова бити довољна ( икао се за прво примање и даље дају две дозе)...

Толико тек да мало продрматемождане вијуге... Можда и уочите да неке бројке и неке логике имају нека накарадна објашњења од стране оних који би за свој допринос ковид-убиствима трбали да буду живи зазидани и то од стране своје струке која и поред свих напора горепоменутих криминалаца покушава да лечи болесне од ковида...
Praksa je pikazala da su se od mene razbežali i vakcinisani i ovi što prkose po prevozu.

Dok se oboleli trude da ih ne izvale po prevozu ili prodavnici hde šire virus preko nosa, ja sam mlatarao "presudom" da sam - pozitivan

Majko moja koji bezmudaši od naroda

Зна се и за спутњик и за кинеску- то су вакцине које су прављене да се једном приме и да штите ту сезону грипа...
Дрга је ствар што јс СЗО покренула кампању вакцинације у време кад вирус још увек није био довољно раширен и вакцинација пре више од 6 месеци није имала никакво оправдање... Другим речима за какву такву заштиту за ову сезону грипа - и руску и кинеску треба тек сад примити да би имали заштиту до месеца марта...
Aha, da...

Путин примио бустер дозу вакцине против ковида​

Председник Русије Владимир Путин примио је још једну дозу вакцине против ковида 19, преносе тамошње агенције.

Путин, који је раније ове године вакцинисан двема дозама "спутњика в", рекао да је још једну дозу цепива против ковида примио на савет лекара.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...-svetu/4598205/putin-vakcina-buster-doza.html

Pošto je prošlo šest meseci od Putinove vakcinacije on se revakcinisao “Sputnikom-lajt”. Ta vakcina će uskoro masovno početi da se koristi kod revakcinacije u Rusiji. Putin je kazao da se dobro oseća posle revakcinacije.

Zamenik direktora centra “N. Gamaleja” rekao je da efikasnost vakcine protiv korone “Sputnik”, počinje da pada posle šest do osam meseci i da se zato moraju građani revakcinisati.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...tm_campaign=push-date-2021-11-21-vest-1057866

Da, da, da...samo kada je zagustilo, ti od tolikog opiranja zavrsio bas u kovid bolnici da te lece oni sto ne znaju da lece.

Kako ono bese? Imao sam temperaturu 12 dana, ali sam bas sada, od svih godina zaradio upalu pluca, bas sada (sto nikada nisam) poslusao doktore kako da skidam temperaturu, ali nije uspelo i ne bih ja, nego zbog kovid procedure, odem u bolnicu. A tamo, sve vakcinisani, i oni sto su pozitivni na brzom testu a bez simptoma.

Lepa i dirljiva prica, ali glupa. Nego, neka si ti nama dobro. Kad je bila prpa, onda moze kovid bolnica, moze doktor, moze terapija, kad prodje prpa, ma nije mi bilo nista.

Dakle, ona nije konacno resenje, vec su to stroge mere. ili makar kombinacija oba, pa i lekova kao sto je Ivermektin ali i drugi, kao sto se i radi u Evropi. Ipak za "rezove" sam, ne za zamajavanje.

Mnoge evropske zemlje su imale strogi lockdown dok su vakcinisale stanovnistvo, recimo UK. Celu proslu zimu su proveli zakljucani totalno, sa zabranom putovanja, a otvorili su se tek pocetkom leta. Za to vreme su vakcinisali ljude i dosli do skoro 70 posto. Sada tamo nema nikakvih mera, sve je otvoreno i smrtnost je manja nego u januaru, za vreme trajanja strogog zakljucavanja.

Dakle, vakcina nesumljivo radi. Nelogicno je obesmisljavati dostupno resenje koje nije savrseno, i traziti nesto sto nije moguce.

Da, da, da...samo kada je zagustilo, ti od tolikog opiranja zavrsio bas u kovid bolnici da te lece oni sto ne znaju da lece.

Kako ono bese? Imao sam temperaturu 12 dana, ali sam bas sada, od svih godina zaradio upalu pluca, bas sada (sto nikada nisam) poslusao doktore kako da skidam temperaturu, ali nije uspelo i ne bih ja, nego zbog kovid procedure, odem u bolnicu. A tamo, sve vakcinisani, i oni sto su pozitivni na brzom testu a bez simptoma.

Lepa i dirljiva prica, ali glupa. Nego, neka si ti nama dobro. Kad je bila prpa, onda moze kovid bolnica, moze doktor, moze terapija, kad prodje prpa, ma nije mi bilo nista.
У ствари температуру сам већ био зауставио пре него што су ме упутили у болницу. А у болницу ме послала докторка са извештајем као да сам на умору - кад су ме видели у болници имали су малих проблема да сложе слику са оним што је докторка написалаали и известила јер нисам баш добровољно отишао у болницу већ под уценом. Већ прво вечена визити су ми рекли да ћу прећи на друго одељење јер нема потребе да будем у делу са тежим болесницима... Толико о стручности појединих лекара који више не гледају стварно стање, не слушају шта им пацијент прича већ виде само неке бројке које су већ биле затереле у том моменту и без икакве гриже савести шаљу неког ко је већ почео опоравак у болницу са напоменом да се налази у тешком здравственом стању опасном по живот! Исто вече начелник болнице исто тог пацијента након пергледа шаље да исприма терапију у практично " дневни боравак" тј у део болнице у којем се само прима терапија и просто проводи време у изолацији...

Такође, у ковид болници не добијаш терапију за ковид-19 већ заштитну терапију због ослабљеног организма а организам се само од себе опоравља... Али то је већ висока математика за тебе...
Такође у ковид болници је најмање лекара који се разумеју у лечење упале плућа већ су ту да убију дневницу разни прихијатри, герантолози, акушери, и разни други док је специјалиста који би требало да се баве упалом плућа тек неколико...

Али за тако страшан вирус који се повлачи чим се заустави температура морали су да осмисле процедуре где ће те у ковид амбуланти прегледати - педијатар преко чек листе и на основу неколико параметара без стварног увида у тренутно здравствено стање давати "терапију" и савет који сигурно доводи до упале плућа - и то по школском примеру..

Све у свему, искуство у болници је било занимљиво јер сам неке ствари које сам чуо из прича сада имао прилике и да лично видим и уверим се у истинитост...

Aha, da...

Путин примио бустер дозу вакцине против ковида​

Председник Русије Владимир Путин примио је још једну дозу вакцине против ковида 19, преносе тамошње агенције.

Путин, који је раније ове године вакцинисан двема дозама "спутњика в", рекао да је још једну дозу цепива против ковида примио на савет лекара.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3135/koronavirus-u-svetu/4598205/putin-vakcina-buster-doza.html

Pošto je prošlo šest meseci od Putinove vakcinacije on se revakcinisao “Sputnikom-lajt”. Ta vakcina će uskoro masovno početi da se koristi kod revakcinacije u Rusiji. Putin je kazao da se dobro oseća posle revakcinacije.

Zamenik direktora centra “N. Gamaleja” rekao je da efikasnost vakcine protiv korone “Sputnik”, počinje da pada posle šest do osam meseci i da se zato moraju građani revakcinisati.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...tm_campaign=push-date-2021-11-21-vest-1057866
За оне који не смеју да провере податке код произвођача, Спутњик Лајт је практично прва доза Спутњик В. А прва доза Спутњик В садржи у себи дефиниције корона вируса који изазивају прехладе и лакше вирусне инфекције... Другим речима Путин се заштитио од могућности да добије прехладу изазвану неким од вируса из породице корона који изазивају прехладе...
Занимљиво је да су одабрали баш прву дозу Спутњик В за основу за Спутњик Лајт, а не другу дозу која садржи дефиниције вируса из породице корона који изазивају теже грипове као што су SARS, H1N1 ("свињски грип"), SARS-COV-2 и други ?
Да знам, много је то, важно је да се вакцине примају, кога брига за састав и како то да и Спутњик Лајт може да у 70% заштити од SARS-COV-2 кад по подацима за Спутњик В, дефиниција за наведени вирус се налази тек у другој дози...

Додуше и наши подаци са званичне ковид странице кажу да је преко 90% оболелих имало слабију или јачу прехладу... Искуство даље каже да су они који су добили упалу плућа исту добили по процедури за лечење ковид-19 која каже да је "нормално да температура траје од 7 до 10 дана када се има ковид" а школа каже да температура кад пређе 7 дан у највећем броју случајева преноси се на упалу плућа - чињеница која се лако докаже у разговору са људима у "црвеној зони"...
Кад се имају све те бројке на уму испада да је и Спутњик лајт права мера за одбрану од масовног обољевања - од прехладе коју је највећи број позитивних на SARS-COV-2 практично и имао. Сад се питате како о томе нико не говори - па говори "штаб за изазивање криз" сваки дан, говоре разноразни водитељи сваки час на средствима јавног информисања - само што вам пажњу усмеравају на бројке које показују број умрлих, а не на број оних који су оздравили, а излазност из болнице - дакле свих оних који су имали упале плућа и тешке облике болести јесте 99%... Податак који се лако добије уз малко рачунања цифара са званичног ковид сајта...
Мислите о томе...

Буквално милијарде људи нису вакцинисани, и није им се ништа десило :D
nije tacno. Prema podaci WHO 63 posto planete je vakcinisano. Ako se uzme u obzir da je oko 70 posto gradjana iz zapadnih zemalja vakcinisano, na ostatak sveta otpada 55 posto................sto dalje znaci da je u Bangladeshu, Indiji, Somaliji, Boliviji, Nepalu...........u zemljama gde teoretski nema ni hleba dovoljno, da je tamo bar polovina stanovnistva vakcinisano. KOJA CE BUDALA POVEROVATI OVIM PODACIMA ?
A onda se politicari (kobajagi) pitaju zasto se narod ne vakcinise......................PA NORMALNO..............I OVCE ZNAJU DA SE , PORED OVOLIKIH LAZI OD STRANE POLITICARA (MEDIJI) , NESTO SASVIM DRUGO "VALJA IZA BRDA".

У ствари температуру сам већ био зауставио пре него што су ме упутили у болницу. А у болницу ме послала докторка са извештајем као да сам на умору - кад су ме видели у болници имали су малих проблема да сложе слику са оним што је докторка написалаали и известила јер нисам баш добровољно отишао у болницу већ под уценом. Већ прво вечена визити су ми рекли да ћу прећи на друго одељење јер нема потребе да будем у делу са тежим болесницима... Толико о стручности појединих лекара који више не гледају стварно стање, не слушају шта им пацијент прича већ виде само неке бројке које су већ биле затереле у том моменту и без икакве гриже савести шаљу неког ко је већ почео опоравак у болницу са напоменом да се налази у тешком здравственом стању опасном по живот! Исто вече начелник болнице исто тог пацијента након пергледа шаље да исприма терапију у практично " дневни боравак" тј у део болнице у којем се само прима терапија и просто проводи време у изолацији...

Такође, у ковид болници не добијаш терапију за ковид-19 већ заштитну терапију због ослабљеног организма а организам се само од себе опоравља... Али то је већ висока математика за тебе...
Такође у ковид болници је најмање лекара који се разумеју у лечење упале плућа већ су ту да убију дневницу разни прихијатри, герантолози, акушери, и разни други док је специјалиста који би требало да се баве упалом плућа тек неколико...

Али за тако страшан вирус који се повлачи чим се заустави температура морали су да осмисле процедуре где ће те у ковид амбуланти прегледати - педијатар преко чек листе и на основу неколико параметара без стварног увида у тренутно здравствено стање давати "терапију" и савет који сигурно доводи до упале плућа - и то по школском примеру..

Све у свему, искуство у болници је било занимљиво јер сам неке ствари које сам чуо из прича сада имао прилике и да лично видим и уверим се у истинитост...

Dobro sto se ljutis, ucenjen si da odes u bolnicu. A tamo...pas do pasa, beton do betona, na ulici zena bataljona.

Hvala sto si bar bio iskren i priznao da si se ozbiljno razboleo od virusa ciju si opasnost potcenjivao mesecima pre, posto mislim da je svako ko ima bar malo mozga (i zdrave pameti) shvatio koliko ti je suplja relativizacija jednog sasvim uobicajenog kovid slucaja. Ovi drugi koji i dalje radije zele da veruju u ove tvoje nebuloze su beznadezni slucajevi.

Back