Najludji YT "teoreticar" docekao smak sveta i zig zavere: tuzna istina o Bernardu Ljubasu

Schrodinger

Elita
Poruka
15.412
Ako ste mislili da je Miroljub Petrovic sampion, poslusajte ovog mucenika. :) Toliko je zastranio da ga niko vise i ne zove u emisije, ali da vidimo sta kaze pre neki dan na jednom slabo posecenom kanalu.
Kakvu samo junacku borbu vodi sa demonima maskiranim u naprednjake, koji hoce da ga zigosu po svaku cenu! Ali nece se taj dati! Nece se bosti zigom pa makar
1610969402630.png

Terace ga, prisiljavati, spaljivati, ali nema predaje. "Mogu da me isteraju s posla, time narusavaju moja osnovna ljudska prava, ja imam pravo na rad!". Tako je legendo, sve im reci!
(Doduse, to pravo postoji samo u komunizmu koji si sistematski rusio, ali ok.)
.
Pa hajde da vidimo hoce li ga stvarno terati i ako ne, sta mislite hoce li priznati da je poboleo od teske paranoje? :whistling:Cisto sumnjam, jer nema vremena za analize.
Poslednja vremena su tu: zemlja se trese, vulkani bude, sume gore. Odvojice zito od kukolja: jedne sa pelcom, druge bez njega. Cupace sejtan utrobu zigosanim zverima milion godina bez prekida, pa birajte sami kom cete se carstvu privoleti.
1610974224412.png

Poslednja izmena:
Ja ne razumem kako mozes da lupis da ga niko ne zove a imas njegovih emisija koliko hoces, snimao je cak i u poslednjih mesec dana, na Balkan infu ima preko 10 emisija ne znam sta treba da ga zovu jednom nedeljno da ti ne bi rekao da se ne pojavljuje. Tupili ste o cipovima kako su teorija zavere pa sad kad stvarno i postoje cipovani ljudi i dalje ne odustajete od toga.

Tupili ste o cipovima kako su teorija zavere pa sad kad stvarno i postoje cipovani ljudi i dalje ne odustajete od toga.
Pa on se prvi cipovao smartfonom i postao zombi ali mu ta istina ne prija, vise voli ovu medijski popularnu.
E sad naravno, da mu stavovi nisu popularni ne bi ni mogao da dobije pristup medijima. Ljudi koji zastupaju ovakve "teorije" tvrdeci da su "protiv sistema", u sustini su njegova najveca potpora.
Ja ne razumem kako mozes da lupis da ga niko ne zove a imas njegovih emisija koliko hoces, snimao je cak i u poslednjih mesec dana, na Balkan infu ima preko 10 emisija ne znam sta treba da ga zovu jednom nedeljno da ti ne bi rekao da se ne pojavljuje.
Vidim da ostali gostuju cesce, no svi su oni prevaranti svoje vrste (neko je svestan da je negativac neko nije) jer da nisu, korporativni mediji poput Jutjuba ih ne bi mogli koristiti za sirenje svoje agende.

Pa on se prvi cipovao smartfonom i postao zombi ali mu ta istina ne prija, vise voli ovu medijski popularnu.
E sad naravno, da mu stavovi nisu popularni ne bi ni mogao da dobije pristup medijima.
Ljudi koji zastupaju ovakve "teorije" tvrdeci da su "protiv sistema", u sustini su njegova najveca potpora.

Vidim da ostali gostuju cesce, e sad, svi su oni prevaranti svoje vrste (neko je svestan da je negativac neko nije) jer da nisu, korporativni mediji poput Jutjuba ih ne bi mogli koristiti za sirenje svoje agende.
Da yt siri agendu koja je protiv njih bas logicno. To sto ima 5 ljudi sa vise gostovanja od njega dokazuje sta?
O cipovanju smart telefonom stvarno necemo po stoti put.

Sad na osnovu ovog groznog primera neko bi zakljucio kako su upravo "teorije zavere" te koje su stetne po psihicko zdravlje i da ih treba zaobilaziti u sirokom luku.
Ali da li je ova osoba zaista "teoreticar zavere"? Pogledajmo logiku koju koristi.
- "Citao sam pre deset godina u nekim novinama da je covek kruna stvaranja i da ce on biti porobljen. A evo korona->kruna, znaci to je to."
Uocava li se smisao u citiranoj recenici, da ne koristim grublje izraze? Znaci kruna ce dobiti koronu, je li?
Neko ce reci, on je umetnik, slikar, nije matematicar da koristi logiku. Ok. Na drugoj temi sam citirao njegov vizuelni YT dokaz za Hilari Klinton koju pridrzava nevidljiva ruka i koliko je neverovatno da je "nastavnik likovnog" sposoban za takav previd:
...I dodje on pre neki dan na Balkan info sa jednim "dokazom" za neke od svojih somnabulnih tvrdnji, naime mrtav ozbiljan tvrdi da Hilari Klinton pridrzava nevidljiva ruka na sledecem snimku, obratite paznju (0:57)
Usporite malo snimak, i sta se vidi:
Pogledajte prilog 820048
Tacna simetrija, odsjaj koji se pojavljuje i nestaje istovremeno sa rukom telohranitelja, isti raspored i duzina prstiju.
Kao treci primer moze se navesti morbidno nazivanje trenutno aktuelne teorije zavere "verom". U smislu vere da je vakcina zig, da je napravljena pre vise decenija kao i korona, i da ce oni koji se ne vakcinisu biti spaseni. Nema moralne pouke, nema popovanja, nema ideologije, samo zavera.
Da sam na mestu dezurnih antivakcinalista bio bih duboko zabrinut zbog pojave ovakvog isto(slicno)misljenika...

Znakovi pored puta su svud oko nas. Razmišljala sam na temu i zamislila se da li je vakcina taj žig zvijeri iz razloga što se dešavaju radikalne promjene uz obećanje harmonije a veliki je atak na stare vrednosti. Prihvatanje novog normalnog, da ti se na rodjenju ne upisuje pol već ti možeš s godinama da odlučiš jesi li muško ili žensko..igramo se Bogova.
Odlučim da nadjem neki film čisto da vidim šta to dolazi u danima kraja..film je bez veze ali koincidencija surova 🤣..u momentu kad stiže Vrhovni vodja novog svjetskog poretka u najavi, prevod izbacuje “look at you Biden right now”. 51:20.
Zamisli kolika koincidencija da me zamislilo😬

2C8FF776-BBBF-4BE2-9591-4052C5FDDC38.png

Znakovi pored puta su svud oko nas. Razmišljala sam na temu i zamislila se da li je vakcina taj žig zvijeri iz razloga što se dešavaju radikalne promjene uz obećanje harmonije a veliki je atak na stare vrednosti. Prihvatanje novog normalnog, da ti se na rodjenju ne upisuje pol već ti možeš s godinama da odlučiš jesi li muško ili žensko..igramo se Bogova.
Odlučim da nadjem neki film čisto da vidim šta to dolazi u danima kraja..film je bez veze ali koincidencija surova 🤣..u momentu kad stiže Vrhovni vodja novog svjetskog poretka u najavi, prevod izbacuje “look at you Biden right now”. 51:20.
Zamisli kolika koincidencija da me zamislilo😬

Pogledajte prilog 841500
Samo sto je ovo za cipove u vakcini malo verovatno.

Ne pricam o tome sta sve moze da bude cip nego da je verovatno nemoguce da se cip nalazi u vakcini.
Nemoguće je da su toliko dostigli tehnologijom.
Trenutno se samo u kompjuterskoj tehnologiji radi na tečnim čipovima ali bi i dalje bilo nemoguće.
Ja mislim da je žig zvijeri zapravo igranje sa DNA tj igranje Bogova. Mi znamo jako malo da bi smjeli da se igramo kloniranja ili mjenjanja DNA.
Genome je opasna igra. Znam da je vakcina RNA i da direktno ne mjenja DNA što ne znači da neće s vremenom. Recimo,neki od nas mogu da oboljevaju od odredjenih bolesti zato što nam je prababa imala loše navike ishrane..DNA se mjenja s vremenom a DNA je život.

Na svom kanalu sam okačio njen skrinšot...i nije trol, žena je ubeđena u to što piše...Svašta je predviđala, ne znam da li je išta pogodila... poslednji info je da Tramp mora da se povuče kako bi vojska preuzela vlast u USA i sve živo pohapsila, čak i medije koji iz drugih država izveštavaju o ustoličenju Bajdena u sredu... dodatak: trenutno traje invazija na Italiju od strane Američkih trupa...

i nije trol, žena je ubeđena u to što piše...
Mene zanima kako ti ljudi stoje s matematikom npr. Koliko bi im trebalo vekova da poloze ispit, kakvi su bili djaci...?
I ne samo oni nego najveci deo populacije. Navodim matematiku kao primer neceg egzaktnog u cemu ne mozes da ludujes vristeci kako je 2+2=5 i da je to istina koju samo ti znas.

Mene zanima kako ti ljudi stoje s matematikom npr. Koliko bi im trebalo vekova da poloze ispit, kakvi su bili djaci...?
I ne samo oni nego najveci deo populacije. Navodim matematiku kao primer neceg egzaktnog u cemu ne mozes da ludujes vristeci kako je 2+2=5 i da je to istina koju samo ti znas.
Mislim da ti je primjer Asanž. To su obično ljudi visoke inteligencije sposobni da dobiju ili hakuju informacije.
Neki si stvarno sposobni a neki kobajagi gataju ili gledaju astrološke karte i vode se instinktom. Moraš i tu dobro probrati.

Mislim da ti je primjer Asanž. To su obično ljudi visoke inteligencije sposobni da dobiju ili hakuju informacije.
Neki si stvarno sposobni a neki kobajagi gataju ili gledaju astrološke karte i vode se instinktom. Moraš i tu dobro probrati.
O kome pricas? Asanz nije ludak, na kraju ne bi ga hapsili da je benigan.
Gde nadje da poredis YT buzdovane sa njim, vidis li o kakvima se pise? :eek:

Oh, mislila sam da ti pitaš generalno, za sve ove koji imaju informacije koje mi nemamo.
Ove novopečene žbunare sa yt i ne uzimam za ozbiljno.
Tema je o laznim teoreticarima zavere, imas ih i ovde na pdf-u poprilicno.
Sad oni mogu imati neki interes da lazu (propagandni) ili biti nacisto operisani od mozga sto nije redak slucaj.

Back