Najluđi lapsusi poznatih ličnosti!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dara Bubamara. Odgovarajući na pitanje da li je njeno dete imalo neprijatnosti u školi jer je dete poznatih roditelja, pevačica je rekla.

"Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!“ Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: „Ne obraćaj mi se više.“ Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos" (kurir).

Šta reći? Dara je rekla sve.:whistling:

3uik9kqTURBXy9kYzgyYmZlNjljOGMxODNlMDhkYTVjZDNlOGY5MmExZi5qcGVnkZMCzQKeAIGhMAU

Samo osmeh i kad gosti prestanu da kusaju supu, znaces da je dobro. Ja sam večeras bacila kašiku i digla glavu", prokomentarisala je Rada Manojlović na malim ekranima.

Najveći lapsusu u 2019. izgovorila je Dara Bubamara. Odgovarajući na pitanje da li je njeno dete imalo neprijatnosti u školi jer je dete poznatih roditelja, pevačica je rekla.

"Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!“ Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: „Ne obraćaj mi se više.“ Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos" (kurir).

Šta reći? Dara je rekla sve.:zcepanje:

Back