Najluđi lapsusi poznatih ličnosti!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
NEĆETE VEROVATI,Izblamirali se za sve pare:zcepanje:
257069_pevacice_ls.jpg

Nesrećnim izjavama Dare Bubamare, koje je izgovorila pred kamerama mogle bi se ispuniti čitave stranice, ali ona, uprkos brojnim kritikama, nikada nije savladala pravopis i gradivo iz prvog razreda osnovne škole, pa umesto Hrvatska, Dara piše Hrvacka. Kada je objavila singl "Ekstravagantno", Bubamara je na Instagramu najavila novu pesmu napisavši ekstravagatno, zbog čega je bila tema brojnih šala na društvenim mrežama.

Đole Đogani smatra se kraljem bisera kada su greške u govoru u pitanju. Njegove odvale su mnogobrojne, a prepričavaju se decenijama.

"Išao sam u pravcu Novog Sada sa Vesnom, kada sam čuo kako peva, okrenuo sam auto za 360 stepeni i pravac Beograd", "Bilo nas je četvoro i ja petoro", "Sladžo, čekam te kod kolima", samo su neke od odvala densera, koji je i sam priznao da neretko greši.:zcepanje:

Wow sad sam videla nije Ceca ..
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da nikad nije volela da čita, ali zahvaljujući prirodnoj inteligenciji Lepa nije mnogo grešila u izražavanju. Ipak, jedna njena rečenica se prepričava jer ne pravi razliku između slavnih književnika pisaca kapitalnih dela Dostojevskog i Tolstoja iako je navodno neko i pročitala.

- Moj omiljeni pisac je Tolstojevski - rekla je Lukićeva.

Back