Najludje teorije zavera

Može i to biti brate :) svakako priča ubija moždane vijuge, a ne mogu da ih iskuliram kad sam svaki dan skoro tu u kraju kod te radnjice, a oni cirkaju ceo dan. Ubio se lik da mi dokaže da se ratuje zbog vakcina, ako to nije teorija zavere, onda ne znam šta je.. 😂😂

Pa, svega se čovek nagleda i načita na netu, stvarno tu izvire beskonačno svežih i novih ideja, ne treba to sve baš ni osuđivati-treba održati rejting, treba držati masu na iglama, da stalno iščekuju senzaciju. Ako je tema dovoljno fertilna, ona će izazivati seriju mentalnih šokova i biće sve više umnih invalida.
Meni je i dalje na prvom mestu od svih najluđih teorija zavera da su neki među nama reptili. :ne:

Pa, svega se čovek nagleda i načita na netu, stvarno tu izvire beskonačno svežih i novih ideja, ne treba to sve baš ni osuđivati-treba održati rejting, treba držati masu na iglama, da stalno iščekuju senzaciju. Ako je tema dovoljno fertilna, ona će izazivati seriju mentalnih šokova i biće sve više umnih invalida.
Meni je i dalje na prvom mestu od svih najluđih teorija zavera da su neki među nama reptili. :ne:
Ćuti, čuće te ovi sa Balkan Infa. Malo su gostovali oni koji su tvrdili da su reptili krivi za sve.. 😁😁

Poštujem ja Balkan Info, ima tu koješta još i zanimljivo da se sluša, ali ipak čovek mora da zadrži neku personalnu cenzuru po principu: na jedno uvo ušlo-na drugo izašlo-čisto da se ne bi zašlo u domen psihijatrije sa epilogom nošenja ludačke košulje.
Okej, kažeš poštuješ balkan info, i to je okej. Ali zar balkan info nije baš to postao odavno? Dovode krimose u pokušaju, dovode ludake kao onog Lalića, dovode šatro neke analitičare i ostale ludake.. Iskreno, postali su smejurija. Ceo kanal im je teorija neka, zavere, kriminala, i raznih branši.

JA sve neprovereno ubrajam u misaono dizanje tegova,koliko vijuge mogu da ti se rastegnu a da ne prsneš,i da zadržiš zadovoljstvo u tome. Kao dizanje tegova,ne možeš da digneš 150 kila,dok ne navikneš mišiće na nižu težinu...upala,pucanje mišića...postepeno brale...postaćeš Igor Kostelac ako ne paziš.
Nego....ko ovde zna ko je Igor Kostelac ? :)

Evo mentalnog razgibavanja :) Koja su pravila: ne postoji granica mogućeg, dakle nema "ovo ne verujem-dakle nemoguće", cilj je proširavanje vijuga,dokle možeš da dodješ, da ne poremetiš sopstveni razum, ali da zadržiš otvorenost mogućem. Da li možeš da zamisliš šta se priča, da ne kažeš "nemoguće", da ne progutaš priču kao istinu, ali je ipak prihvatiš kao moguću jer dokazi ne postoje. Izvolte video.

Back