goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Shta, ne verujete Aci Vuchicu????????Ja sam shokiran, iznenadjen i uvredjen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
urospo:Prvi put cujem. Da je bilo necega ne bi proslo ne zapazeno. Jel imas neki link da vidimo o cemu se radi, stvarno nemam pojma o ovome.
urospo:lopov, lopovska, najlopovskija![]()
inagadadavida:E?
A ja mislio.....SPS.SRS,DSS..... :wink:
urospo:Ko je po vama najlopovskija stranka u Srbiji? U kojoj stranci ima najvise lopova, profitera, gde je bilo najvise afera, zloupotreba i sl. Misli se uglavnom na vrh stranke, jasno zbog cega.
Svi su bili na vlasti, doduse neki ljudi su sada u drugim strankama sto ne menja mnogo stvar.
S obzirom da je SPS bez premca, njih nema u anketi. Da vidimo od ovih ostalih, koji pretenduju da vode ovu zemlju. Moze i neki primeri, razlozi i sl.
crow:SPS bez premca...
jel to oni shto daju Voji podrshku???
s kim se voja druzi...
Нашло се место у Чедином "комбију" ...urospo:SPS ce Cedi i kompaniji podici spomenik, za pocetak su im ustupili bivseg clana.
Lacibg:Нашло се место у Чедином "комбију" ...![]()
![]()
![]()
Имају и онај BMW што га је Марлон монтирао ... super gt turbo injection pdyrm ... и још нека слова.inagadadavida:Mora da je ipak neki "turbo injection " kombi, cim ima toliku paznju na ovom forumu , i najveci broj tema.............neka paranoja zavladala , medju "velikima"???![]()