Najljepši grad koji ste posjetili...

Dva grada su me bukvalno ostavila bez daha
1.Rim koji je predivan i mora se doziveti jer ne mogu da pronadjem reci kojima bih ga opisala:heart:Vatikan je bez premca :heart:
2.Kavala ,gradic u Grckoj prepun starih zdanja ,izuzetne arhitekture i spoj modernog i starog stila zivljenja.Tamo ribari malim brodicima odlaze u rani ,jutarnji ribolov ,prelepa kula je glavno obelezje grada.
Volele bih da mogu da zivim u jednom od ta dva grada:heart:

....jaoj,ja sam bila na tasosu letos i htela sam posetiti kavalu,ali sam odustala jer je organizacija puta bila jako losa,,,,,,sad kad sam procitala ovo bas se kajem:(;)

MOSKVA,definitivno najljepsi grad u kojem sam bio,osjecaj dok sam stojao na Crvenom trgu ne moze da se poredi ni sa cim na svijetu!!!

bio sam u moskvi 3 dana.
rusi kazu da nije to vishe ona stara moskva.
mnogi mladi zele da se otsele.
velika je skupoca.
moskva je grad sa najvise milionera po glavi stanovnika.
ali je i ogromna sirotinja koja je u poslednje vreme prikrivena.
u svakom slucaju vredi je posetiti.
ali osecaj na crvenom trgu je krajnje shokantan ako poznajete istoriju...

bio sam u moskvi 3 dana.
rusi kazu da nije to vishe ona stara moskva.
mnogi mladi zele da se otsele.
velika je skupoca.
moskva je grad sa najvise milionera po glavi stanovnika.
ali je i ogromna sirotinja koja je u poslednje vreme prikrivena.
u svakom slucaju vredi je posetiti.
ali osecaj na crvenom trgu je krajnje shokantan ako poznajete istoriju...

Проблем је у Москви ако немаш стан, и то велики, јер је изузетно скуп смештај. А то из разлога што је велика навала на Москву не само Руса него нација из свих земаља бившег СССР а и шире због тога што у Москви просечна плата иде изнад 1 000 $. Тако да данас град преко дана има преко 15 милиона становника и у тоталном саобраћајном колапсу је иако Руси нон-стоп граде прстенове да би се растеретио саобраћај.
Зато је у Москви убедљиво најбоље ићи подземном по граду, ем из чисто практичних разлога брзине стизања на неку дестинацију ем се упознаш са најлепшом и најкомликованијом подземном на свету.

Слажем се. Праг је ван сваке категорије, ако је у питању грађевине и историја. Једини град, од већине набројаних која има оригиналне грађевине. Успут одлично пиво и храна. Још бих додао и Берлин. Поздрав путницима

Back