Po meni, to su lijepe ruke, a za Vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neces valjda da je ebes u mozakMozak.
Xi aj ja u mozak, al vidi ovog jadnika što oće u rukeneces valjda da je ebes u mozak))))
izgleda neki lovaran, ne pita kolko uzima za rukeXi aj ja u mozak, al vidi ovog jadnika što oće u ruke)))))
Zato si ti uvek kulturan,pa lepo pitaš!izgleda neki lovaran, ne pita kolko uzima za ruke))))
E znas sta, doslo vreme kad ne mozes da volis ni zenski polni organ,kuda ide ovaj svet ...Mozda voli da mjesa svoju Kiticu kad vidi zenske gace.
Ma jade, pa to možeš da je uvatiš i za pićku i privučeš, samo saviješ kažiprst da bude ko kuka i povučeš ka sebi.Kako to jedan deo... Pa vidi ove lepe linije, svaka piše svoju priču i muziku...
![]()
Ako baš moram da biram jedan deo, onda je to deo oko struka jer tu možeš da fino uhvatiš rukama i privučeš je k sebi za dobar poljubac + nikada nisam upoznao devojku koja nije slaba na to.
Ma jade, pa to možeš da je uvatiš i za pićku i privučeš, samo saviješ kažiprst da bude ko kuka i povučeš ka sebi.