Najlepši stadion na svetu

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Ovde ima tema "Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima" ali tu nema neke lepote nego uglavnom tuga i propadanje, pa da otvorim jednu gde će biti lepih stadiona.

Koji je po vama najlepši stadion na svetu?
Koji vam je najbolji kao građevina a koji po atmosferi.

Meni je najlepši bivši Arsenalov Hajberi. Nije bio veliki i monumentalan ali mi se sviđa što je bio starinski i neobičan.
Prozori iznad tribina i sat sa kazaljkama i što sa ulice izgleda kao obična zgrada

highbury_1.jpg

183669069_c663083f46.jpg

_41381941_fans_leave416.jpg

http://www.***************/wp-content/uploads/highbury_11.jpg

Što se tiče atmosfere, najbolji mi je Seltik Park

Ja inace ne gotivim mnogo moderne stadione, pa mi se nijedan ne svidja nesto posebno..Za mene su simpaticni npr. stadioni Zvezde,PAO-a,Steaue..Jesu mozda stari i u fazi raspadanja ali imaju smek i simboli su svojih gradova..

Ovi moderni stadioni mi inisu nesto,cista komercijala..Ali svidja mi se Dortmundov kao sto neko rece nema vise faza vec jedna velika tribina.

Onako ostrasceno rekao bih JNA,iako stvarno i mislim tako,al izdvojicu 3,4 stadiona koji su mi zapali za oko sa strane.

Najlepsi mi je zasigurno stadion Zenita,pored mora,predivne boje,a opet nije neka nova gradjevina bezdusna,ima tradiciju,treba da ga napuste uskoro,steta.

v31kujoij4.jpg

06.jpg

04.jpg

Uz ovaj stadion dodao bi sigurno Poljud.

Poljud_stadium.jpg

A atmosfera je kako gde,nigde nije uvek dobra atmosfera,izdvojio bi recimo stadione Korintijansa,San Lorenco,Legija,Leh,Svonsi itd...
Korintijans:

Poslednja izmena od moderatora:
Ovde ima tema "Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima" ali tu nema neke lepote nego uglavnom tuga i propadanje, pa da otvorim jednu gde će biti lepih stadiona.

Koji je po vama najlepši stadion na svetu?
Koji vam je najbolji kao građevina a koji po atmosferi.

Meni je najlepši bivši Arsenalov Hajberi. Nije bio veliki i monumentalan ali mi se sviđa što je bio starinski i neobičan.
Prozori iznad tribina i sat sa kazaljkama i što sa ulice izgleda kao obična zgrada

highbury_1.jpg

183669069_c663083f46.jpg

_41381941_fans_leave416.jpg

http://www.***************/wp-content/uploads/highbury_11.jpg

Što se tiče atmosfere, najbolji mi je Seltik Park

Objektivno najlepsi su stari engleski stadioni i trava je nekako najurednija(bivsi Arsenalov, Charltonov i jos neki...). Od modernih. "Signal Iduna Park" i "Veltins". kao i stadion Porta.

Jedan od najlepših, stari Vembli.
Mislim da nisu trebali da ga ruše nego da novi prave na nekom drugom mestu a ovaj da pretvore u nešto drugo.
Možda u muzej ili da ga daju nekom klubu. Čelsi bi hteo veći stadion pa su mogli njima.

wembley_towers3_430x280.jpg

old_wembley_stadium.jpg

Od Hajberija je ostalo bar nešto.
Tribine su prepravili u stambene zgrade a tamo gde je bio teren sad je park.
Tako da sa ulice izgleda kao da je stadion i dalje tu.

Aerial+Views+London+Football+Stadiums+c5gQI5C3VwUl.jpg

Poslednja izmena:

Back