Najlepši miksevi rasa pasa

Чињеница је да има лепих раса паса и чињеница је да има одвратних раса паса.

Лепо:
Belgijski ovcar-grenendal - Page 3 - FCI Grupa 1 - Balkan Kinology

...и одвратно:
Pitbull - istina i zablude - VETURGENT | HITNA pomoć za životinje

Шта је смешно. Ја ништа не говорим тј не пишем без аргумената. Дала сам и примере.
Ко не види разлику између прве и друге слике, нека потражи помоћ офталмолога. Или психијатра.

Pas se voli kakav god da je...a meni nema nista ruznije od namernog i nestrucnog odgoja rasnih pasa i njihovo stancovanje radi zarade i nicega drugoga. No opet nisu psi ruzni i krivi zbog toga. Ne razumem ljubitelje zivotinja koji kazu za neko stvorenje da im je ruzno....ali dobro...
Cisto sumnjam da neko namerno pravi kombinacije od kojih nema nikakve koristi. Posto ne vrede ni priblizno toliko koliko ovi sa pedigreom.
Nedavno sam bas videla u oglasima iz NS-a mesavinu haskija i vucjaka, covek poklanja...

Da li mi neko može reći da li je ovaj pas rasan i ukoliko jeste,koje je rase.
Neko kaze da je mesavina jack russell and border collie mix, a drugar kaze da je obican pas sa ulice... I sad sam u dilemi :D
Hvala unapred!

Prilozi

• 273528213_3145473719064213_1911091805496445170_n.jpg
    273528213_3145473719064213_1911091805496445170_n.jpg
    89,9 KB · Pregleda: 7
Da li mi neko može reći da li je ovaj pas rasan i ukoliko jeste,koje je rase.
Neko kaze da je mesavina jack russell and border collie mix, a drugar kaze da je obican pas sa ulice... I sad sam u dilemi :D
Hvala unapred!
Ima njuskicu ( mislim na boje) kao Dzek Rasel, ali takvu imaju mnogi ulicni psi.
Od bordera nema nista, inace je meden pas, sta te briga ko je tu umesao "prste"z:)

Back