Najlepsi kompliment i poklon koji ste dobili?

Earring

Elita
Banovan
Poruka
21.131
Drage forumasice i forumasi,

ne secam se da je skoro bila slicna tema.
Evo jedne teme da evocirate nesto sto vam je nekada neko lepo rekao, ili ste skoro culi nesto sto vas je odusevilo, pa izvolite

Ja sam dobila najlepsi kompliment u 8. razredu osnovne skole od profesorke matematike

Rekla je: Marija je najlepsa devojcica, a Earring ima najproduhovljenije lice :aha:
I to nikad nisam zaboravila

A najlepsi poklon - uh tu ima mnogo toga

Jednom jedno cvece, mimoze, koje je Genije pruzio kad smo saznali da sam trudna :aha:
a posle.... pa recimo onaj divni komplet iz Zare, kada sam tek pocela da radim u ozbiljnoj firmi i kad sam u njemu izgledala kao da sam ja direktor te firme

mada lepih i najlepsih poklona je bilo mnogo, tu cu tek da pisem

A sad vi, kome se tema dopada :D

e sad ne znam na sta mislis..
jel mislis na ono kad ti neko kaze da ga toliko priovlacis da ne bi vadio khm iz tebe.
ili mislis na ono kad ti neko spremi sendvic i napise romanticnu pesmicu koju ti spakuje uz isti taj senvic..
(a posle ti taj senvic izadje na nos)
ili mislis na ono kad neko zaustavi automobil pored tebe i kaze ti da je morao da stane jer u svom zivotu nije video nekog ko je takav utisak ostavio na njega..
ili mislis na ono kad neko zaustavi automobil i izadje i kaze ti da te pune dve godine gleda u prolazu i da je impresioniran tobom..
ili mislis..

Poklon koji me je najvise obradovao je CD koji sam zatekla na jastuku kada sam se probudila (on je rano otisao, dok sam spavala), sa posvetom "Slusajuci njega, pozeli mene pored sebe". Jos ga cuvam.
A kompliment? Njih bas nesto ne volim. Vise mi prijaju zenski. Bilo je slatko kada mi je jedna devojka (sada drugarica) nakon vidjanja u istim drustvima rekla :"Tebe sam morala da upoznam."
I bivsi mi je skoro rekao da sam veverica. Ja:"Zasto?" On:"Izgledas tako milo, a tesko te je pripitomiti" Priznajem, izvukao mi je kez :)

Poklon koji me je najvise obradovao je CD koji sam zatekla na jastuku kada sam se probudila (on je rano otisao, dok sam spavala), sa posvetom "Slusajuci njega, pozeli mene pored sebe". Jos ga cuvam.
A kompliment? Njih bas nesto ne volim. Vise mi prijaju zenski. Bilo je slatko kada mi je jedna devojka (sada drugarica) nakon vidjanja u istim drustvima rekla :"Tebe sam morala da upoznam."
I bivsi mi je skoro rekao da sam veverica. Ja:"Zasto?" On:"Izgledas tako milo, a tesko te je pripitomiti" Priznajem, izvukao mi je kez :)

super, ti si bash skromna :)))))

jel mislis na ono kad ti neko kaze da ga toliko priovlacis da ne bi vadio khm iz tebe.
ili mislis na ono kad ti neko spremi sendvic i napise romanticnu pesmicu koju ti spakuje uz isti taj senvic..
ili mislis na ono kad neko zaustavi automobil pored tebe i kaze ti da je morao da stane jer u svom zivotu nije video nekog ko je takav utisak ostavio na njega..
ili mislis na ono kad neko zaustavi automobil i izadje i kaze ti da te pune dve godine gleda u prolazu i da je impresioniran tobom..
ili mislis..

ih, dajvika...nema gorčine bwe! ograničiš sećanje samo do nekle(nekle je samo prijatnost nema veze o uzročno-posledičnom ishodu...sama diktiraš lepotu ugodjaja :cmok2: )
.......

stidljivo procedi( jer situacija diktira distancu):- "ae se kresnemo..umreću od neizdrža"..a oči cakle proždiranjem
dok ti ćutiš i smeškaš se jer je trenutak "kaloričan za EQ" do neba:mrgreen:

poklonče, najdraže četkice iz USA (ništa squpo), ali su ostvarenje želje koja je imala boju nemogućeg , za mene dragocenost neopisiva :zaljubljena:

Poslednja izmena:
ih, dajvika...nema gorčine bwe! ograničiš sećanje samo do nekle(nekle je samo prijatnost nema veze o uzročno-posledičnom ishodu...sama diktiraš lepotu ugodjaja :cmok2: )
.......

stidljivo procedi( jer situacija diktira distancu):- "ae se kresnemo..umreću od neizdrža"..a oči cakle proždiranjem

poklonče, najdraže četkice iz USA (ništa squpo), ali su ostvarenje želje koja je imala boju nemogućeg , za mene dragocenost neopisiva :zaljubljena:

ih bre tolka, kakva bre gorcina..nema je..
ja to samo navodim kao primer jer mi je i takav poklon ostao u secanju :lol:

a ako bih izdvojila koji mi je posebno drag, pa svi ovi koje dobijam poslednjih godinu dana od jedne osobe..
sta god da kaze, ubode na pravo mesto :zaljubljena:

ili mislis..

mislim na to sto te dirne u srce i sto je emotivno, ali neka svako kaze ono sto misli da je njemu najlepse
svako prema svom merilu, to je posteno :D

bas lepo :) :sanke:

.......

:cool:
i ovo se priznaje :super:

Ne mogu da izaberem samo jedan kompliment od toliko živopisnih:
'Ja sam mislio da si ti na heroinu'
'Ja sam se tebe bojao'
'Izgledaš kao prava Beograđanka' - ovaj sam dobila od raznih ljudi
'U stvari si lepa' : )
(OK, dobila sam i ja one zanesene od zaljubljenih muškaraca, ali to se ne računa, nisu objektivni)

Ne mogu da izaberem jedan poklon, stalno dobijam nešto lepo, od raznih ljudi.

Jao mnogo imam divnoh trenutaka...ne znam odakle da pocnem :)
Najsrecnija sam sestra mog najboljeg brata na svetu :)
Najsrecnije sam dete najboljih roditelja na svetu :)
Najsrecnija sam tetka najsladjih bratanica na svetu :)

A onda imam i najboljeg ujaka na svetu :) i brata i sestru od ujaka :) i tako redom da ne nabrajam... Sve najlepse sto sam dobila meri se pre svega dogadjajima, toplinom, recima...
Eto, samo da izdvojim crtez male bratinice koji mi je poklonila za rodjendan :)))) sa toliko detalja i toliko autenticno da je sve ostalo bacila u senku :))))

Ima tu i vise komplimenata od razlicitih ljudi, ali su to bili komplimenti dobroti koju su oni svojim prisutvom probudili i negovali u meni, tako da je pre reverzibilno - iako dobijem komplimente svesna sam da sam takva zahvaljujuci njima pa je postojanje tih ljudi zapravo kompliment meni, koja sam okruzena njima :)

Back