Najlepši kolač od maka

Znate šta moj Zoki ai komšiluk kažu da je moj kolač od maka najlepši pravila sam ga juče ali džabe kad jedu brže nego šta ja stignem da slikam srečom uspela sam da uslikam pre nego je nestao paču da podelim sliku a recept ću samo da delim sa ljudima dobre volje koji volu dase smeju i ne volu da tužakaju šaljem gana privatno

Prilozi

• 708C1B6F-9F1B-473A-B968-6719B9158779.jpeg
    708C1B6F-9F1B-473A-B968-6719B9158779.jpeg
    215,2 KB · Pregleda: 636
Napomena na vrhu kolača je zlato koje nisam stavila u recept drugarica mije pre mnogo godina poklonila listiće 24 karatnog zlata za kuvanje koje nikad nisam želela da upotrebim i vecno je staja
lo ukuči čekajući pravu priliku koja nikad nije došla tako sam odlučila dase jednom živi i stavila zlato na kolač moram da priznam daje okus isti isa zlatom ibez njega

Znate šta moj Zoki ai komšiluk kažu da je moj kolač od maka najlepši pravila sam ga juče ali džabe kad jedu brže nego šta ja stignem da slikam srečom uspela sam da uslikam pre nego je nestao paču da podelim sliku a recept ću samo da delim sa ljudima dobre volje koji volu dase smeju i ne volu da tužakaju šaljem gana privatno
Ja imam neki recept.Lako se pravi.Postan je ,lep i neprlja puno sudova.Posalji mi tvoj

Back