Stedza Iskusan Poruka 6.005 18.08.2007. u 00:58 - Najlepsi album coveri?? #101 InJoyAndSorrow: Nightwish mi je uvek imao strava omote , po meni ova 2 su im najbolja ... Kliknite za proširenje... lepi coveri stvarno
InJoyAndSorrow: Nightwish mi je uvek imao strava omote , po meni ova 2 su im najbolja ... Kliknite za proširenje... lepi coveri stvarno
*RHCP 4ever* Ističe se Banovan Poruka 2.185 18.08.2007. u 00:59 - Najlepsi album coveri?? #102 Twisted Transistor: Pa tebi bi bilo bolje i kad bi oni obradili Dark Side of the Moon, samo da su oni u pitanju. Kliknite za proširenje... Da, zato sto su originalni... I zato sto su otkaceni skroz u pozitivnom smislu...
Twisted Transistor: Pa tebi bi bilo bolje i kad bi oni obradili Dark Side of the Moon, samo da su oni u pitanju. Kliknite za proširenje... Da, zato sto su originalni... I zato sto su otkaceni skroz u pozitivnom smislu...
Twisted Transistor Ističe se Poruka 2.572 18.08.2007. u 02:22 - Najlepsi album coveri?? #103 Ako obradis neki album, to ne znaci da si originalan. Joj gde ce tebi mladost..
*RHCP 4ever* Ističe se Banovan Poruka 2.185 18.08.2007. u 02:23 - Najlepsi album coveri?? #104 Aman, covece, pa sta ako su se ugledali na taj album? Bas su originalni sa carapama... Misli sta hoces, ne napadaj me, jbt, vise!!!
Aman, covece, pa sta ako su se ugledali na taj album? Bas su originalni sa carapama... Misli sta hoces, ne napadaj me, jbt, vise!!!
Comfortably Dumb Primećen član Poruka 728 18.08.2007. u 03:20 - Najlepsi album coveri?? #105 Twisted Transistor: Pa tebi bi bilo bolje i kad bi oni obradili Dark Side of the Moon, samo da su oni u pitanju. Kliknite za proširenje... blasphemy!!! nemoj molim te....
Twisted Transistor: Pa tebi bi bilo bolje i kad bi oni obradili Dark Side of the Moon, samo da su oni u pitanju. Kliknite za proširenje... blasphemy!!! nemoj molim te....
S Serijski Samoubica Zainteresovan član Poruka 299 18.08.2007. u 03:32 - Najlepsi album coveri?? #106 *RHCP 4ever*: Aman, covece, pa sta ako su se ugledali na taj album? Bas su originalni sa carapama... Misli sta hoces, ne napadaj me, jbt, vise!!! Kliknite za proširenje... ajde ne zagadjuj svaku temu...i nemoj da mi odgovaras na ovo...inache ce se Peppersi raspasti enivej: odlican cover
*RHCP 4ever*: Aman, covece, pa sta ako su se ugledali na taj album? Bas su originalni sa carapama... Misli sta hoces, ne napadaj me, jbt, vise!!! Kliknite za proširenje... ajde ne zagadjuj svaku temu...i nemoj da mi odgovaras na ovo...inache ce se Peppersi raspasti enivej: odlican cover
bezibre! Poznat Banovan Poruka 8.923 18.08.2007. u 12:27 - Najlepsi album coveri?? #108 Mlada, bolan, kaki su problemi?!?!
Miki 13991 Veoma poznat Poruka 11.546 28.09.2007. u 17:36 - Najlepsi album coveri?? #109 diretore: Kliknite za proširenje... О јеа. Кад би' био бијело дугме... - Бијело Дугме Пљуни и запјевај....
diretore: Kliknite za proširenje... О јеа. Кад би' био бијело дугме... - Бијело Дугме Пљуни и запјевај....
Stedza Iskusan Poruka 6.005 28.09.2007. u 19:35 - Najlepsi album coveri?? #111 Ma najlepsi su oni od Cannibal Corpsa sve cvetici ruze...evo ako mi ne verujete proverite ja nikad ne lazem
Ma najlepsi su oni od Cannibal Corpsa sve cvetici ruze...evo ako mi ne verujete proverite ja nikad ne lazem