Najlepše putovanje!

Sa nekih od naših romantičnih putovanja za godišnjicu braka:
Venecija

15a11.jpg

Monako
8a12.jpg

Meni ce uvek u glavi biti plaza u Lido di Jesolo, ako se ne varam.. Negde u Italiji bese...
Toplo, mirno more, a sunce sija li sija, a neki konobar studira SRPSKI:eek:, pa pricao sa nama
A, inace, imala sam prelepu ekskurziju pre nekoliko godina sa skolom- Italija- Francuska- Spanija, 15 dana:heart: :heart: :heart:

Poslednja izmena:
Koje putovanje na koje ste išli smatrate nezaboravnim? Gde ste putovali i zbog čega je posebno? Bilo bi lepo i ako bi hteli da postavite neke fotografije sa tih putovanja. Pozdrav! :bye:

Da imam skener postavio bi ti citav album slika gde sam sve bio. Al nezaboravno je matursko putovanje u Grckoj gde smo bukvalno bezali od profesora koji nas je gonao da idemo leci, cak nas je i vijao po raznim diskotekama al kako nas je bilo previse samo je jednog uspeo da uhvati i to mene jer sam bio pijan i od profesora pomislio da je zgodna riba, cak sam sam profesora zato ustipnuo za zadnjicu a on me uzme za ruku i potegne da idem spavati, taman sam se ponadao da ce biti sexa sa zgodnom ribom i taman mi se digao kada smo dosli u hotel kad umesto sexa mlaz hladne vode i reci DEJANE OTREZNI SE I MARS NA SPAVANJE!!!! :DDDDDDDDDD

Sutradan me taj profesor izbegavao jer ko zna sta sam mu radio dok sam mislio da je z.r.:D

Nevezano za taj dogadjaj, sledi jos ovaj, drug zaspao, i drugi drug i ja se dogovorili da ga namazemo pastom za zube po licu i kosi, to smo i uradili. Sutradan se dize sav rascupan sa pastom u kosi(imao je dugu kosu) i po licu a mi se svi uzdrzimo da se ne bi smejali, i izadje iz vc i pastu za zube nije primetio pa je tako celog dana bio sve dok nisu dosli profesori da provere jesmo li u krevetima, kad jedan profesor dodje kod druga toga sto smo ga zamazali, dobro se dobro zagleda u njega a ovaj sav u cudjenu i sad pita ga profesor jel to neki novi trend da pastu stavlja na kosu i po licu :D

Back