Najlepse izjave ljubavi...

plavusica:
Electra:
plavusica:
Ja bas i ne verujem u ljubav ali...
Najlepsa izjava: Leto, oko cetri, pet ujutru na ogromnom balkonu, koji gleda na more, svuda tisina...
P.S. raskinula sam sa njim tri dana posle toga

Kad si plavusica :wink: :wink: :wink:
Shala mala - no offense :wink:

Ma tip je zesce smarao...
Ja ipak volim zabavne decake... :wink:

Hi hi hi... eto vidis kako se slazemo :lol:
:wink:

I one zvezde gore ne mogu porediti sa sjajem tvojih ociju
Sve sto zelim je opet izgubiti se u njima, prepoznati kao u ogledalu
I ove noci, u san kada opet ces kao i svako vece da mi svratis
I u samo jednom pogledu moci ces prepoznati koliko mi znacis..

ma blah.. ne ide mi ovo od ruke..

najlepse izjave su ne samo po sebi slatke reci, vec i sve ono sto momentom uz to i ide... a najlepse su upravo zato sto pripadaju samo tebi i voljenoj ti osobi... zato, glupo je iznositi ih ovako, kao na pijacu... odbijam! cuvam ih samo za sebe... :roll:

Pa, jednom sam na odmoru sedela sama na klupi i jela jabuku. Onda je dosao Vlada, seo pored mene i rekao: " Znas, juce sam bio u kazni zbog one tuce sa Stefanom na odmoru i keva mi je dala da joj ljustim krompir... i u svom tom ocaju ja sam ljusteci krompir mislio na tebe". Tu sam se zacenila od smeha. I onda je on nastavio :" rekla mi je Milica (moja najbolja drugarica) da si letos "Lajanje na zvezde" gledala svaki dan ( sto je skroz istina, ja sam zaludjenik tog filma, a i knjige)...odgledao sam ga i ja..i da ti samo kazem da ti zavidim jer "ti buducnost mozes sacekati skrstenih ruku-na mojim ledjima".- i onda je uzeo moju ruku, priblizio mi se i sa mnom i jeo jabuku...i pojeli smo jabuku...i onda je zvonilo, a oni ludaci iz mog odeljenja nisu mogli da ne izdrze da budu romanticni duze od 2 minuta, pa su odmah poceli da nas zavitlavaju. Ja sam naredni cas bila totalno odsutna, a na casu smo pricali o "mostovima" Ive Andrica, i na moje ne bas prijatno iznenadjenje razredna je rekla "..na tom mostu je bilo i bice proliveno mnogo suza, neznosti, srece, i tuge i tu ce nasa Kaca sa Vladom jesti jabuke.." i tu su nastale ovacije, a ja i Vlada smo se na sledecem odmoru smuvali i bili zajedno dugo...i jos uvek smo...

"MA VOLIM TE, ***** TI MATER!!!"
: )

Moj bivsi i ja smo prvo bili drugari, i kad je on odlucio da mi objasni sta ustvari oseca prema meni, ja, iako sam to predosecala, nekako sam se blago oduzela u tom trenutku, jer sam i sama bila zatreskana kao tele, pa sam ga gledala onako belo, kao nista mi nije jasno.

Tad se on iznervirao, i da skrati muku, izvalio je tu, za mene najromanticniju recenicu na svetu. Bilo je izjava ljubavi i pre i posle toga, ali nijedna tako spontana, blesava, a istovremeno najljubavnija na svetu!

[b:
SisaDaPimp[/b]]I one zvezde gore ne mogu porediti sa sjajem tvojih ociju
Sve sto zelim je opet izgubiti se u njima, prepoznati kao u ogledalu
I ove noci, u san kada opet ces kao i svako vece da mi svratis
I u samo jednom pogledu moci ces prepoznati koliko mi znacis..

ma blah.. ne ide mi ovo od ruke..
:shock: :shock: :shock:
/me prijatno iznenadjena... :wink:

Back