Najlepše i najneobičnije udvaranje

Nikada kod mene ništa proći neće moći, jer pesnik sam, u sebi sam sačuvao dete, i boli me uvce što godine lete … To dete će mi uvek pomoći da ne izgubim, ni u telu, a ni u duši, mladalačke moći … Sve je u glavi, a među nomaga je ono što se, zahvaljujući toj glavi, nešto može, ponekda, uglavi … ;)
Kad ces ti da plavis umesto po forumu da caris

Ponekad se usudim pa pomislim na tebe, onako detinje kriomice, al` vatreno, mileno i medeno da slađe i rađe ne mož` da bude ...Otišla si iz mog života, nema te više tu kraj mene i to je ono što mi mnogo nedostaje, ali u srcu, duši i guši si ostavila svoje tragove - zaglavila si se u njima, bre... Da li si vesela, zdrava i nečija !? Da li ikada pomisliš na mene i da li ti moja slika nekada ispred očiju zatitra i u srcetu stvara nemira ? Ne pitam se jesi li srećna, to se ne pita, jer znam da nisi isto kao što srećan nisam, i ne mogu da budem bez tebe, ja ... Biće da nam nisu javili kada su sa Nebesa ljudima sreću delili, ali zato smo u redu za ponos, inat i prkos na čelu kolone stajali ... Uživajmo u svom ponosu, inatu i prkosu dok se drugi budu mučili u svojoj sreći ... Da, da, zauvek moja draga, naš ponos je od Himalaja - izvini, `ebi ga, teško nam bi reći i to je ono što nas sprečava da zajedno uživamo u našoj sreći ...

Pročitah juče u horoskopu sledeće:

"Prva devojka koja danas naleti na tebe u tebe zaljubiće se..."

Posle ispijene prve jutarnje kafice sednem ti ja u kola i posle nekoliko stotina metara, kod prvog semafora, jedna slatko-reljefna plavuša se svojim kolima zaleti u mene …

Čudno neko zaljubljivanje, ali, `ebi ga, ništa neočekivano kada su u pitanju plavuše - one su nepredvidive … :hahaha:

Back