Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Brižit Bardo je francuska glumica...
Nije glumica Holivuda...
Mislim da je ipak glumila u 3-4 holivudska filma, a odbila je Holivud kažu jer se plašila letenja, a nije htela da napusti Francusku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brižit Bardo je francuska glumica...
Nije glumica Holivuda...
Pa i Sofija Loren takođe ne treba biti u konkurenciji, jer je ona pretežno glumila u italijanskim filmovima, odnosno bila je Italijanka.Mislim da je ipak glumila u 3-4 holivudska filma, a odbila je Holivud kažu jer se plašila letenja, a nije htela da napusti Francusku.
Pa i Sofija Loren takođe ne treba biti u konkurenciji, jer je ona pretežno glumila u italijanskim filmovima, odnosno bila je Italijanka.
Zašto bre, šta fali Džuliji Roberts, Nikol Kidman, Šeron Stoun...? Ima kvalitetnih i dobrih glumica i danas u Holivudu.Mislim da bi trebalo proširiti i preimenovati temu u: “Nekad su glumice bile hot, a danas- not!”![]()
Zlatna era Holivuda je razdoblje koje je trajalo od 1920. do 1960. godine.Zašto bre, šta fali Džuliji Roberts, Nikol Kidman, Šeron Stoun...? Ima kvalitetnih i dobrih glumica i danas u Holivudu.
Sa završetkom zlatnog doba Holivuda1960. godine, En Margaret je imala 19 godina... tako da ona nije pripadala toj eri...Upravo to, sve pripadaju zlatnoj eri.
Od 20ih do kraja 60ih je ta čuvena zlatna era..
Zašto bre, šta fali Džuliji Roberts, Nikol Kidman, Šeron Stoun...? Ima kvalitetnih i dobrih glumica i danas u Holivudu.
E, pa, stvarno... bre...Zašto bre, šta fali Džuliji Roberts, Nikol Kidman, Šeron Stoun...? Ima kvalitetnih i dobrih glumica i danas u Holivudu.
Tema je
Sa završetkom zlatnog doba Holivuda1960. godine, En Margaret je imala 19 godina... tako da ona nije pripadala toj eri...
bez obzira na kvalitet glume, igre, pevanja, na lepotu...
Zapamtio sam te! Pazi všta sam ti rekao!Kako se beše zvaše ona naučnica?
Zapamtio sam te! Pazi všta sam ti rekao!
Kako se beše zvaše ona naučnica?
Dobro, tema je zlatna era Holivuda, ja sam se samo nadovezala da ima lepih i talentovanih glumica i danas.
Sad baš da analiziram koja ima špicaste obraze i slično, jbg![]()
Naravno... ali se nisu ni rodile dok je trajala zlatna era holivuda...Ne fali im ništa. Sve su talentovane i lepe.
Natali...Ната Ли?