gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
On me oborio s nogu u onoj mini seriji što Goran Marković pravio o Petru Kočiću, ne mogu da se setim kako se zove. A plakala sam kad sam gledalaIgor Djordjevic je mozda i vise izneo tu seriju od Lausa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On me oborio s nogu u onoj mini seriji što Goran Marković pravio o Petru Kočiću, ne mogu da se setim kako se zove. A plakala sam kad sam gledalaIgor Djordjevic je mozda i vise izneo tu seriju od Lausa...
On me oborio s nogu u onoj mini seriji što Goran Marković pravio o Petru Kočiću, ne mogu da se setim kako se zove. A plakala sam kad sam gledala
To je iz filma, ovde je rec o serijama, ali dobro lepa je muzika i ja je cesto slusam, i film je odlican, samo jedan od mnogih genijalnih iz tog vremena s kraja 90ih i pocetka 2000ih.... Crne rupe i Bele kosulje iz Crnog bombardera su jos jaca stvar.. Pogotovo onaj Bjelin monolog na pocetku i ta smirujuca melodija. Doduse taj film je nesto stariji, mislim da je 1992. u pitanju..