Najlakše sprovedena zavera....ispiranje mozga i nametati:

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
1. Govore vam danas da su žene kurrve, da ih treba hebati, tući, ponižavati. Zvati ih "kučkama".
I to je do sada najbrže ispiranje mozga u istoriji.
2. Muškarci shvataju donekle da tu "nešto ne štima", ali su u manjini, pa ćute i gledaju šta se dešava.
Neki počinju tako da se ponašaju "da probaju kako je iživljavati se", pa se nekima povraća kada shvate koliko su mediji uticali na globalno zatupljivanje, dok ovi "zatucani" prihvataju ovu usađenu ideju sa srećom, jer se osećaju muskarcima jedino slamanjem žene.
#mislisvojomglavom

1. Govore vam danas da su žene kurrve, da ih treba hebati, tući, ponižavati. Zvati ih "kučkama".
2. Muškarci shvataju donekle da tu "nešto ne štima", ali su u manjini, pa ćute i gledaju šta se dešava.
Neki počinju tako da se ponašaju "da probaju kako je iživljavati se", pa se nekima povraća kada shvate koliko su mediji uticali na globalno zatupljivanje, dok ovi "zatucani" prihvataju ovu usađenu ideju sa srećom, jer se osećaju muskarcima jedino slamanjem žene.
#mislisvojomglavom
Odakle ti to?

Od malena sam bio protiv maltretiranja slabijih,a pogotovo zenskog pola.I dan danas stojim iza toga.Ima raznih neizivlenih dileja koji ne znaju nista drugo ni da kazu,ili su bili nekad odbijeni od neke zenske osobe,u slucaju zabavljanj,poljupca,pa sada misle i pricaju tako da bi im kao naneli zlo,a ne vide da sami ispadaju smesni i glupi.

#mislisvojomglavom
с ким се ти дружиш?

#mislisvojomglavom
To nije nešto od skoro...To je nešto što je od uvek postojalno manje ili više u patriarhalnom sistemu koji tako nešto ne računa kao previše strašno i ustvari je nekad bilo mnogo gore...Nije sad to nešto što može da se iskoreni preko noći,idalje ima dosta onih koji tako nešto ne vide kao nešto strašno i tako se ponašaju ili bar opravdavaju takvo ponašanje,ali ima dosta ljudi koji svahatuju da to nije normalno i naravno bune se...Pre ili kasnije to će se valjda iskoreniti nekako,a do tad samo treba da se dovoljno diže buka o tome da nove geracije treba da se vaspitavaju da nemaju tolerancije prema takvom ponašanju.

• Podržavam
Reactions: DUH
Od malena sam bio protiv maltretiranja slabijih,a pogotovo zenskog pola.I dan danas stojim iza toga.Ima raznih neizivlenih dileja koji ne znaju nista drugo ni da kazu,ili su bili nekad odbijeni od neke zenske osobe,u slucaju zabavljanj,poljupca,pa sada misle i pricaju tako da bi im kao naneli zlo,a ne vide da sami ispadaju smesni i glupi.
Ključne reči: ne vide.
To i jeste cilj, kontrola mase. Zaglupiti i zatupiti i usaditi im ideje i mišljenja.

Pa probali smo fino al ne vredi,jebu oni koji ih tretiraju ko niki
Ako vam je cilj "jebbati".
To je najlakše. Nije mi bila namera da postavim temu o kratkoročnim "aktivnostima", mada, može da se nadoveže- u okviru "programa ispiranja mozga" govore vam i za veze "Fuj to, samo na 1 noć", ako si u normalnoj vezi, ti si lud, to nije IN.
Danas je IN jedna noć i analni seks.

niko ne ispira muškarcima mozak nego svaki muškarac može da vidi kako prolaze u ljubavi oni koji su dobričine prema ženama i oni koji su bad boys i zaključci se nameću sami od sebe bez da neko sa strane aludira bilo šta
Ispiraju mozak i ženama i to još gore. Uče ih da se deru na muškarce, da se svađaju (a u glavi nemaju ni osnovnu školu) i onda nije čudno što su muškarci takvi. Ni ja ne bih trpela takve guske.

Sve to skupa mi je za "teoriju zavere", ljudi pre nisu bili takvi, ni muskarci ni žene.

Ako vam je cilj "jebbati".
To je najlakše. Nije mi bila namera da postavim temu o kratkoročnim "aktivnostima", mada, može da se nadoveže- u okviru "programa ispiranja mozga" govore vam i za veze "Fuj to, samo na 1 noć", ako si u normalnoj vezi, ti si lud, to nije IN.
Danas je IN jedna noć i analni seks.
Cilje jeste kres ,pa usput ako neka vredi za visi nivo niko nece odbiti,ne moze meni niko da govori koji je moj ukus za ribe i sta volim u sexu

To nije nešto od skoro...To je nešto što je od uvek postojalno manje ili više u patriarhalnom sistemu koji tako nešto ne računa kao previše strašno i ustvari je nekad bilo mnogo gore...Nije sad to nešto što može da se iskoreni preko noći,idalje ima dosta onih koji tako nešto ne vide kao nešto strašno i tako se ponašaju ili bar opravdavaju takvo ponašanje,ali ima dosta ljudi koji svahatuju da to nije normalno i naravno bune se...Pre ili kasnije to će se valjda iskoreniti nekako,a do tad samo treba da se dovoljno diže buka o tome da nove geracije treba da se vaspitavaju da nemaju tolerancije prema takvom ponašanju.
Pa svaki put kada žene ostvare nešto, odmah počinje začarani krug. Čini mi se da bi ženama najpametnije bilo da napreduju i edukuju se u tišini, postepeno se izjednačavati i ne privlačiti pažnju i ne praviti buku.
Sa ostalim što si rekao se slažem.

A kakve veze ima jedno sa drugim??
Ne znam lično, ali sudeći po okolini.
Pitaš kakve veze ima seks na jednu noć i ćao sa analnim seksom?
Pa zato što se kresnu u bulju i ćao. Ide jedno sa drugim, to ti je sad trend u svetu. (Ljudski plićak, ološ, neobrazovani, seljanke koje su sišle u grad, neiživljeni momci ili muškarci puni besa koji se tako istresaju nad glupačama koje sa druge strane misle da će da se kotiraju kao dobre ribe ako popuše ili daju u dupe nekom poznatom geaku iz rijalitija ili turbo folk scene itd)
Previše si ti normalan za ovo...treba biti ili iskusan ili udaren u glavu da ovo skapiraš. Ja sam ceo život okružena kojekakvim perverzijama pa mogu da sklopim sliku u glavi kako to danas izgleda, iz priča, čujem ovo, čujem ono, vidim na TV-u, povežem stvari...
Na kraju krajeva, dovoljan je i forum da vidiš šta se radi oko nas.

Pa svaki put kada žene ostvare nešto, odmah počinje začarani krug. Čini mi se da bi ženama najpametnije bilo da napreduju i edukuju se u tišini, postepeno se izjednačavati i ne privlačiti pažnju i ne praviti buku.
Sa ostalim što si rekao se slažem.
Vidi,buka treba da se diže za nasilje i za sekualno uzmeniravanje jer oni koji to rade najviše imaju koristi od ćutanja.Na to sam mislio da se diže buka.

• Podržavam
Reactions: DUH

Back