Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Где најјефтинија провизија?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok kod nas ce sad da uvode i fiskalne kase, dok ceo svet odavno prelazi na telefon i gotovo sve uradi preko telefona mi u Srbiji uplacujemo preko uplatnice u posti, pa postom,Pogledajte prilog 897856
Ovako neka aplikacija!
Ili eventualno kladionica. Netko otvori račun u kladari, drugi uplati lovu na njegov račun i to je to!![]()
I cekas dan da ti stigne postom???U koverti ili paket post expres 200 din
pa ljudi moji, pa sto nemamo nesto ovako, sa telefona na telefonPa da,sta fali za manju proviziju,pa i autobusom moze za dan
Pa eto mi imamo taj KEKS pay (radi sa svim bankama). Fiskalne račune imamo već godinama. E-građani isto radi. Uglavnom i nije tako loše. Jedino birokracija i uhljebi. To je loše.ma jok kod nas ce sad da uvode i fiskalne kase, dok ceo svet odavno prelazi na telefon i gotovo sve uradi preko telefona mi u Srbiji uplacujemo preko uplatnice u posti, pa postom,
ma loodilo....
kako ne umemo sebi da olaksamo
imamo i mi fiskalne racune nije to problem bioPa eto mi imamo taj KEKS pay (radi sa svim bankama). Fiskalne račune imamo već godinama. E-građani isto radi. Uglavnom i nije tako loše. Jedino birokracija i uhljebi. To je loše.
Pa piše da ih tek sad uvodite...imamo i mi fiskalne racune nije to problem bio