Najjači forum na Balkanu!

Hari Poter

Zainteresovan član
Poruka
261
Ovo je najinteresantniji, najživlji i najpismeniji deo foruma.
Hvala vam što postojite i što imate ovaj divan deo foruma.
Na ovom delu smrtnici se manje-više direktno obraćaju nadležnima i komuniciraju na ravnoj nozi.
Ovde nema politike, demagogije, nadgornjavanja... ovde smo jednaki.
(Dobro, de, ravnopravni.)
Glasam da ovaj deo foruma nikada ne ode u "opusti se" podforum. Živeli!

Upvote 0
Kada neko pokušava da održi postojeće stanje, znači da ne želi promene, da je zadovoljan postignutim.
Čestitam!

Ali fizika uči da je entropija prvi zakon univerzuma.
Sve stvari su (vremenom) sklone kvarenju, propadanju, osipanju.
Kada se desi entropija pogrešno je održavati trenutno stanje, zato što je trenutno stanje truljenje.

To je trenutak kada se treba odreći održavanja mira, postojećeg stanja,
upaliti motore, stare ili nove - kakve ko ima,
i pokrenuti rast. Povećanje. Kao u stara vremena.

Nekada nije bilo forumskih nagrada.
Niko nije pokušavao da nas korumpira.
Nagrada je bila dozvola da pišemo, učestvujemo, pobeđujemo.
Pisali smo iz zadovoljstva, gluposti, zanosa, nade... Voleli smo forum, voleli smo da pišemo.
Otkrivali novi svet, druge ljude, jezik...

Необичност овог (необичног) дела форума је да је преко 54% порука написано од стране банованих (углавном трајно).
На другим подфорумима се нађе тек један од десет. А овде, гле, сви стрељани, побијени, ерадицирани, остраковани.
Можда је близина бана допринела да се овде пажљиво чита пре писања, да се бирају речи, да се не тролује, па су постови читљиви.
Овде се чак и модови труде да пишу писмено и разумљиво, што на многим подфорумима није случај.

Овде ће се (ретки) посетиоци стварно трудити да са разумевањем прочитају више од четири реда текста. Биће прочитано чак и ово што пишем.
Невероватно, зар не? Скоро као подфорум филозофија ономад, пре пешес и више година, пре окупације. :heart:

Ovde mogu da napišem da sam imao pored postova i blog.
Ovde mogu da napišem da sam baš rado pisao. Pokazivao Krstaricu drugima, hvalio se i zvao ih da uđu. Ima ih dosta.
Ovde mogu da napišem da su (ovde) mlađe od mene, i da su poštovale džombu i nisu me brisale.
Ovde mogu da napišem da smo bili na istoj strani, na strani Krstarice (nuđeno mi je mesto, kao i mnogima).
Raslo je, zato što je kvalitetom zaslužilo da raste.

Onda se desio državni udar. Okupacija. Maltretman. "Ja sam od danas vlast! Moraš da pišeš kako ja kažem!"

- Ti si napisao nešto, šta si pod time mislio?
- Mislio sam samo to što sam napisao.
- Vređaš i uznemiravaš, onda evo ti brisanje i ban, ne može tako, mi smo sada vlast, nama Morate da prepričate šta ste u stvari napisali!, ili ćemo vas na duže obrisati!
- Ne moram da ti kažem šta napisano znači, a ako stvarno ne razumeš znači da ima boga.

Dobar je bog!!!

Slične teme

Back