Najizvikaniji glumci

Najizvikaniji holivudski glumci

• di kaprio

glasova: 1 9,1%
  • đoni dip

glasova: 0 0,0%
  • bred pit

glasova: 3 27,3%
  • kristijen bejl

• bredli kuper

• klint istocna suma

• kris hemsvort

glasova: 5 45,5%
  • robert davni đunior

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Ima li ona makar jedan film u kome dobro glumi?
Nisam je pratio baš, iskreno, slučajno ako zakačim, a to što sam "zakačio" sam gledao u nju a ne film.
I opet što kaže @milance19 nije ni ta lepota nešto što će da me prikuca uz ekran, nema harizmu, nema karakter, ne znam kako bih objasnio.
nema , barem po mom ukusu...zato sam je i navela...

sada, lepota...meni je ona objektivno prirodno lepa, kao i njena deca (to sto sada svaka radodajka stavlja filere u uste i izgleda copy - paste je nesto drugo)...ali ima tu neku hladnu lepotu kroz koje ne prolaze emocije...iz tog razloga mi i nije dobra kao glumica...koju god ulogu da igra, bez obrzira na film, uvek kao da igra istu ulogu...

nije stara ali se što kažu "napravila" na nešto onako....
ima glumica starijih od nje ali nekako deluju mlađe i pre svega iznutra sadržajnije
ma da ti ne kazem koliko me zanima Andja ili bilo koji glumac, pevac, klovn...ko god...
a da ne pricamo o sadrzini ljudi koje ni ne poznajemo...kada zivimo u svetu gde ne prodiremo dublje ni sa ljudima koje poznajemo..uglavnom :)

ma da ti ne kazem koliko me zanima Andja ili bilo koji glumac, pevac, klovn...ko god...
a da ne pricamo o sadrzini ljudi koje ni ne poznajemo...kada zivimo u svetu gde ne prodiremo dublje ni sa ljudima koje poznajemo..uglavnom :)
dobro ali mislim da nas kod glumaca-ica najviše interesuje dal su sadržajni ili prazni
dal deluju prazno ili posebno

Vidim da jeKristijan Bejl na listi , čudi me, on baš ume da glumi, sadržajan i karakteran glumac

dobro ali mislim da nas kod glumaca-ica najviše interesuje dal su sadržajni ili prazni
dal deluju prazno ili posebno

Vidim da jeKristijan Bejl na listi , čudi me, on baš ume da glumi, sadržajan i karakteran glumac
verovatno...nikada me nisu specijalno interesovale javne licnosti...

ja bih na listu izvikanih stavila Jim Carreya...dakle....ne podnosim ga...

Angelina Jolie - da nije toliko lepa, verovatno bi bila na dnu sa svojim glumackim sposobnostima
Meni ona nije toliko loša glumica.

Šon Pen
Neinteresantna faca
Večito nadrkan
Slažem se..

Tom Kruz -izrazito loš glumac
Kristijan Bejl -ne varim ga nikako
Bred Pit -loše, nikako , jadno...
Bredli Kuper i Danijel Krejg spadaju u posebnu vrstu ljigaviteta...

verovatno...nikada me nisu specijalno interesovale javne licnosti...

ja bih na listu izvikanih stavila Jim Carreya...dakle....ne podnosim ga...
Džim Keri je car!Lud ko struja , improvizuje , nekontrolisan.

Dalje-Denzel V, Morgan Frimen , Semjuel L.Džekson , za nijansu prihvatljiviji od njih,,,
Džordž Kluni -smorčina neopevana ..a tu mu je i rođak po "negledljivosti"-
Kevin Kostner.

O mlađoj generaciji bolje da ne pišem.

Naslov je čudan, a i nisam neki znalac, budući da ne hajem za film, više.

No, koliko sam vidio-Brad Pitt i Leo di Caprio znaju glumiti, dosta bolje od starih legendi iz 50ih i 60ih.

Eastwood je uvijek isti, kao što je bio John Wayne ili Gary Cooper.

Downey i još neki- čuo, ali ni ne znam kako izgledaju.

Back