BrazzersZvezda
Obećava
- Poruka
- 83
Koji su glumci po vama previse razvikani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ta lepota je ....Angelina Jolie - da nije toliko lepa, verovatno bi bila na dnu sa svojim glumackim sposobnostima
Ima li ona makar jedan film u kome dobro glumi?Angelina Jolie - da nije toliko lepa, verovatno bi bila na dnu sa svojim glumackim sposobnostima
Deluje mi ok u onom filmu gde igra majku nestalog deteta u LA izmedju 2 rataIma li ona makar jedan film u kome dobro glumi?
Nisam je pratio baš, iskreno, slučajno ako zakačim, a to što sam "zakačio" sam gledao u nju a ne film.
I opet što kaže @milance19 nije ni ta lepota nešto što će da me prikuca uz ekran, nema harizmu, nema karakter, ne znam kako bih objasnio.
nisam stavila glumice ima ih previse antipaticnih hahaAngelina Jolie - da nije toliko lepa, verovatno bi bila na dnu sa svojim glumackim sposobnostima
da i on je uzas trebala sam njega da stavim zaboravila. da li se moze editovat ta anketa?Šon Pen
Neinteresantna faca
Večito nadrkan
Mislim da moze da se editujenisam stavila glumice ima ih previse antipaticnih haha
da i on je uzas trebala sam njega da stavim zaboravila. da li se moze editovat ta anketa?
E baš u toku meseca taj film su puštali na TV u i toliko je hvaljen film, ali nisam gledao. Pogledaću.Deluje mi ok u onom filmu gde igra majku nestalog deteta u LA izmedju 2 rata
Tu mi je skroz ok
film se zove zamena reziser je klint istocna suma.E baš u toku meseca taj film su puštali na TV u i toliko je hvaljen film, ali nisam gledao. Pogledaću.
nema samo ko je pisao. nema nikakvih alataMislim da moze da se edituje
Pogledaj tamo alate
sala naravnoJel' ovo šala ili su ljudi počeli da prevode prezimena? Klint Istočna šuma.
Na Facebooku slikara Waterhouse-a isto "preveli", piše "Vodena kuća", izgleda da nisam u toku ili je koincidencija.
Uh dobro je. Ali pazi koincidencija.sala naravno![]()
On je uvek neki "good guy", fin momak, pošen čovek. Itd...tom kruz mi je najboljii u đeri mkgvair i đek ričer prvi deo. top gan je propagandi film,kolateral me iritiraju oni glupi kadrovi s neba
ali tamo mi je demi mur odvratna ne mogu da ju smislim inace je film sjajan i đek nikolin sin je nominovan za oskara.On je uvek neki "good guy", fin momak, pošen čovek. Itd...
Stalno isti imidž
Mada jako volim njegov film "Few good men" ali je tu Đek Nikolić odneo pravu glumačku pobedu naravno
Joj meni je Demiali tamo mi je demi mur odvratna ne mogu da ju smislim inace je film sjajan i đek nikolin sin je nominovan za oskara.
meni se gadi. odvratna mi je. i lose glumiJoj meni je Demi
Uvek ono
Bio bih s njom u šemi iz tog perijoda![]()
Stvarno je prošla obuku za "Foke" zbog filma "G.I. Jane"Joj meni je Demi
Uvek ono
Bio bih s njom u šemi iz tog perijoda![]()