NAJIŠČEKIVANIJA SRPSKA SERIJA DOŽIVELA POTPUNI FIJASKO!

i sta bi sa imenima svetaca sa freski iz serije?

maca pojela jezik?

mozda sveti bosko ili sv dlijas? ha, ha, ha

Diskreditujes sebe za svaku iole ozbiljniju diskusiju, i na ovoj temi i na bilo kojoj drugoj.
Ako te nije sramota da nemas svoj stav i da moras da zastupas ono sto ti se servira, koristeci se istom matricom bez obzira na kontekst razgovora, onda nemam ja o cemu sa tobom da diskutujem. Cemu? Ti teras po svome i pises to sto moras, jer radis po direktivi...

sto se tice teme aha, ja prepisujem stavove iz bljic cajtunga! ha, ha, ha

vi bre ne bi znali kasikom da jedete da nema kurira, a sto se tice motorike i kretanja pogleahj nosace zute patke

ja ne diskutujem sa zutom boranijom, samo pisem da niste orijentisani u vremenu i prostoru. sloboda je!

sto se tice teme i dalje stoji da ne znas svece na freskama. dok ti ne jave u kuriru, da ne znas ni politiku ni ekonomiju, ni srbiju. malo ste skuceni. djilas, vuk, radule, bosko....mrka kapa

ps ja zastupam ono sto 95% gradjana u srbiji zastupa a to nije ds boranijam svih fela

- - - - - - - - - -

ps javi neku, ili vise, americku seriju gde si nasao krucijalne greske, kao ovo o sv savi u nemanjicima

time se bavimo na temi, pa da vidimo koliki si experat

Znaci plakanje na nove greske :hahaha:

Stado krava sa markicama na usima :hahaha::rotf: Sto je jedan rekao u komentaru, pa mi smo bili u EU pre same EU ljudi. Treba samo da nadjemo izgubljene dokumente! :hahaha:

DZuSRrCWsAYnKsW.jpg

U sceni u kojoj je Rastko pobegao u manastir Svetog Pantelejmona kako bi se zamonašio, i potera za njim stiže prekasno, gledaoci su mogli da vide kako je "nastao" Sava na podu manastira na čijem se zidu nalazi freska sa njegovim likom.

Dakle, postao je monah pod freskom samog sebe.

Rastko se zamonašio 1192. ili 1193. godine, a freska ga prikazuje kao arhiepiskopa, što nije postao sve do 1219. godine!

Pored njega je naslikan Simeon Mirotočivi, odnosno Stefan Nemanja, koji se zamonašio 1196. godine.

--

Najjaci dijalog :

-Gde si bila?
-PISKILA SAM ahahhahahahahahhahahahahahhaaha :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Back