Najinspirativniji ljudi- ko Vas motivise i inspirise da uspete?

Žao mi je što sam svoju decu vaspitala da samo akademske titule donose berićetnost i priznanje društva...
Neću da ulazim u temu diktature palanke u kojoj živimo, terora beslovesnih radodajki i pevaljki, činjenici da
narod (!!!) sve to plaća, ali cifre govore...

Screenshot_71.png

Screenshot_72.png

Screenshot_73.png

Sve to sa srednjom poljoprivrednom školom...

Svaka čast na temi...

:cistinaocare:

Nije moja struka ali su mi najinspirativniji sportisti.
Ovaj GOAT recimo.
Ljudi koji su skromni ali bolesno posveceni cilju.

dakle, bas ti je legla ta istocnjacka kultura?

upoznala sam nedavno devojku koja se udala za japanca, predavala mu engleski i sad su u braku a on je nekakav reli vozac tako nesto

dakle, bas ti je legla ta istocnjacka kultura?

upoznala sam nedavno devojku koja se udala za japanca, predavala mu engleski i sad su u braku a on je nekakav reli vozac tako nesto
pa ne znam bas koliko bi mi bilo blisko da moram da se uklopim u njihova pravila:lol: tesko

a sta znam...... mi smo njima egzoticni i obrnuto:mrgreen:

a sto se tice inspiracije dodala bih jos: Dzavada Zarifa

Umereni, odmereni ljudi koji imaju moc samokontrole, stalozeni, koji mogu artikulisano da se izrazavaju su mi takodje bas inspirativni.

interesantno.
meni bas nisu privlacne te tehnike samokontrole, msm cemu sve to? i cela ta istocnjacka filozofija mi je zaista daleka - najdalje sto sam stigla je joga za vreme lockdowna haha

volim zapadnu filozofsku misao, sta cu
eto vidis ja jogu prezirem
samo neko skakanje i kardio volim :mrgreen:
ne mogu da meditiram recimo

Kapiram zasto tebi to nije privlacno , ti si ovnica:lol:
Ja gledam verbalne duele kao MMA meceve i svaki put kad vidim da neko ostane hladne glave i poentira, meni je to uzivancija.
Ne dopustiti da izgubis samokontrolu, ostati smiren- to je vrhunska vestina meni koja je dobra za svaki posao.

Ja gledam verbalne duele kao MMA meceve i svaki put kad vidim da neko ostane hladne glave i poentira, meni je to uzivancija.
Ne dopustiti da izgubis samokontrolu, ostati smiren- to je vrhunska vestina meni koja je dobra za svaki posao.
u pravu si, samo samokontrola ne treba da preraste u robovski mentalitet a nekako imam takav utisak o istocnjackim kulturama.
npr, citala sam da u kini predstavlja stvar najveceg prestiza ako si drzavni sluzbenik - prosto, imaju takav odnos prema autoritetu drzave sto je starije od komunizma u kini

u pravu si, samo samokontrola ne treba da preraste u robovski mentalitet a nekako imam takav utisak o istocnjackim kulturama.
npr, citala sam da u kini predstavlja stvar najveceg prestiza ako si drzavni sluzbenik - prosto, imaju takav odnos prema autoritetu drzave sto je starije od komunizma u kini
pa platili su oni debelo cenu tog mentaliteta

i nesto valjda naucili

I ja sam ovan pa me bas interesuje njihova kultura. Prosle godine u ovo vreme bas sam bila i previse zainteresovana za Japan
I slazem se sa tobom i mene privlaci ta stalozenost i samokontrola

Ne znam za Kinu, ali u Japanu se svi ponasaju po kalupu, koliko sam primetila

Back