Najgorih 50 automobila svih vremena

Nahvalio Corvette tako sto je rekao kako navigacini sistem pokazuje samo fast food mesta, kako je volan sa pogresne strane ...

A Ford GT nahvalio tako sto je spominjao koje Aston Martin i Jaguar delove ima tj. hteo je da kaze da nije 100% Americki.

A da ne govorim koliko puta je slagao u testiranju i koliko puta je namesrno uzimao losije ono sto je Americko samo da bi "dokazao" da su losi.

pazi za corvette je morao nesto da stavi kao zamerku, kao i za ford GT... a i za ostale on jednostavno ne voli amerikance i ima argumente za svoje misljenje... ali kad je nesto stvarno dobro onda kaze kako jeste..... a nisam primetio da je slagao u testiranju nesto posebno... jednostavno kroz zajebanciju pljuje i u vecini slucajeva ga ja neshvatam ozbiljno.... ali nikako nemozes da poreknes da je covek vodeci strucnjak u svom polju...

Pa recimo kad je testirao Amere protiv ostatka slagao je da je testirao 300 hp Mustang kad se jasno vidi da je obican 210 hp Mustang. I to je namerno uzeto automatic (da sporije ubrzava) i convertible (dodatna tezina).

Ili kad je testirao Escalade pa se zaglavio u pesku. Ono nema sanse da bi se desilo u voznji, ono je daleko ranije isplanirano.

Ili kad je uzeo Ariel Atom i testirao ga protiv pickupa ...

Ja verujem da je Clarkson odlican u svom poslu, ali ne govori ono sta stvarno misli. Ne podnosi Ameriku i zato govori ono sta govori. Kad testira Jaguara (koji je, realno gledajuci rupa bez dna) na mane uopste ne obraca paznju niti ih kaze. Ali kad testira Corvette onda mora spomenuti gluposti tipa "navigacioni sistem pokazuje fast fast mesta."
Da nije Richarda i Jamesa Top Gear bas nikad nebi gledao.

pazi meni je idioluk da na autu tipa corvette uopste postoji satnav.... a kamoli da pokazuje fast food ikone... to je upravo razlog zasto on i ne podnosi amerikance.... a slazem se da je onog escalade namerno zaglavio i da je hummer namerno otisao pitaj boga gde.... i onaj krug gde je lotus bio brzi od mustanga je fabrikovan... a i onaj lik sto je vozio mustanga je magarac.... covek nema pojam sa voznjom.... ali ja i dalje ne vidim ko je te sve testove shvatio ozbiljno osim tebe naravno....

pazi svakako nisu spori.. to on i ne govori al da nisu za krivine u glavnom nisu... jedino mi nije jasno zasto je dodge ram i to obicni a ne srt stavljao na stazu protiv ariel atom... to ce svako ko ima mozga koliko i pile zanemariti..... i takve stvari... cak i ono sto je rekao da se mustangovo vesanje ne razlikuje mnogo od vesanja kocije je istina mustang nazad ima live axel i lisnate gibnjeve.... zato je GT 500 jako los na stazi...

inace ja kontam da ozbiljan vozac moze da napravi da auto underseeruje i ako on to inace ne radi tako da kontam da je i to radio...

Ne kapiram sta je hteo da postigne sa onim Mustang auto vs Mustang konj.

Ne kapiram kad je vec hteo da testira pickupe zasto nije uzeo nekog Evropskog pickupa.

Ne kapiram zasto nije uzeo Jeep Wranger za off road voznju (ustvari kapiram - nije hteo da 4 puta jeftiniji Jeep osramoti Land Rover Ranger Rover).

Ne kapiram sta je hteo da postigne sa onim punjenjem vodom Lincolna i Jaguara.

I poslednje, ne kapiram zasto hoce da kaze da je rezultat na stazi glavna i jedina karakteristika testa.

Pogledajmo posteno stvari: postoji li ista na Jugu ili Trabantu sta mozemo pohvaliti? Ima li na tim vozilima nesto za sta mozemo staviti ruku na srce i reci - ovo je dobro? Jos srecem ljude koji kupuju Juga iz jednog razloga - moze da kupuje delove do mile volje. To je jedini "valjani" razlog i nijedan vise nisam cuo od doticnih likova.

Back