Najgori u grupi

Ko je najgori od lidera OVK - a ?

• Ramuš Haradinaj

• Hašim Tači

• Fatmir Sejdiu

• Ibrahim Rugova

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne znate vi koja je to muka,onako pijani i nervozni zbog invalida na terenu , taman je jedva oljustite i stavite usta kad ono gorko i odrvatno :(

Натерао бих га да сам поједе те терористичке испрдке... па да видимо чија кева црне менке ваља... :evil:

Samo mi recite - je l' ima taj lik nasred čela Davidovu zvezdu?

Ne morate da mi odgovorite, znam unapred.

Normalno da je gorko i odvratno. Verovatno je pravljeno od ptičjeg gripa, antraksa, side, ili nekog drugog sredstva za desrbizaciju.

Znaš i sam da su ''ONI'' na sve spremni.
mooguce ,al pre ce biti da koristi zalihe ulja iz vremena kad smo uzeli poslednju titulu ,proletos mu je davao 20 godina :roll:
a i vise mi deluje kao vatikanski ,nego kao cionisticki tzv. Goranac :think:

Sto bas on??? pa on je bas fin mladic:dontunderstand:

Kako mozes za tog narkomana i kriminalca da kazes da je fin mladic?! Idi sad u cosak i postidi se!

Hajde sve to, kao Srbin bih mu oprostio, ali covek je siptarski placenik i izdajnik!!!! Treba ga streljati na sred Terazija, da svi oni koji su slicni njemu vide kako prolaze svi koji izdaju srpstvo, Svetu srpsku zemlju, Pecku Patrijarsiju i ski stazu na Brezovici.

To ne možeš znati jer je razlika između vatikanskog takozvanog Goranca i cionističkog takozvanog Goranca to što je prvi, u svom pravom reptilskom obliku, svetlozelene boje, a drugi tamnozelene.

:hahaha: Е оно не знам само да ли му је добри колега Ал загледао кожу како ваља, мислим да ватикански Горанац има за нијансу наглашенији наговештај крљушти од ционистичког!? :think: :hahaha:

Poslednja izmena:
Ma ne, to rekoh onako u smislu nabrajanja boja... Pa belo, zuto, plavo, crveno...Sve to Ceda voli...

Jer, valjda kad kazu da Ceda voli belo i zuto, misle na omiljene boje u odevanju?:think::mrgreen:

Па тако сам нешто и ја контао, ал' онда о5, нема гудре за коју ти знаш а да је плава? :think: Него чисто из фазона кажаш, а? :mrgreen: Набрајање боја, ово оно... :mrgreen: :lol: Иначе у праву си за Чеду друже... тежак је то олош. :rtfm: Најгори од сву децу у групи ... :lol:

Па тако сам нешто и ја контао, ал' онда о5, нема гудре за коју ти знаш а да је плава? :think: Него чисто из фазона кажаш, а? :mrgreen: Набрајање боја, ово оно... :mrgreen: :lol: Иначе у праву си за Чеду друже... тежак је то олош. :rtfm: Најгори од сву децу у групи ... :lol:

Pa mozda i ima neka plava, ko zna, danas su u stanju sve da izmisle :)

Back