Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Stvarno za Brankovića nema nikakvih dokaza da je izdajnik. Sam zato što je jedini od srpske vlastele preživeo boj na Kosovu je bio razlog da ga narod proglasi za izdajnika.
Слажем се...први пут га назива издајником званично Вук Караџић..стварних доказа нема..јер је сулудо да човек који је био у одличним односима са Св.Кнезом Лазаром..његов зет..и човек на чијој је земљи и био сам бој..да изда...једина грешка као пшто ти рече је та што је остао жив..као и данас што се дешава када суде ратницима који су преживели, само данас то ради Хаг..а пре стихоклепци!
Srbi inače ne mogu, istorijski gledano, da se pohvale umećem vodjenja politike, tako da nikad nismo ni imali valjane političare.
Sve najvažnije odluke za srpski narod i državu donosili su tudji političari. Na žalost.
Zato nam je i u ovom trenutku politička scena izuzetno kvalitetna...Lepo su nam rekli naši neprijatelji, gajite svinje i šljive, za drugo niste. Šta reći...
Torente, hajde nemoj da si ostrašćen. Pa ne misliš valjda STVARNO sa su Karađorđevići to zakuvali. Ako jesu, gde mi, molim te, objasi kako su Hrvati u istoj toj Jugi sačuvali tradiciju, veru..., kako Slovenci, kako Crnogorci, kako Bošnjaci? Kako Makedonci? Nego BAŠ Srbi izgubiše? Izvrćeš teze. Srbi si upropastili Srbiju. Potkupljivi Srbi, a ne dobronamerni Aleksandar Ujedinitelj koji je Ujedinjenu Evropu vizionarski osećao punim plućima mnogo pre ovih sada glasnogovornika. Uostalom, ko ga je ubio?
Torente, hajde nemoj da si ostrašćen. Pa ne misliš valjda STVARNO sa su Karađorđevići to zakuvali. Ako jesu, gde mi, molim te, objasi kako su Hrvati u istoj toj Jugi sačuvali tradiciju, veru..., kako Slovenci, kako Crnogorci, kako Bošnjaci? Kako Makedonci? Nego BAŠ Srbi izgubiše? Izvrćeš teze. Srbi si upropastili Srbiju. Potkupljivi Srbi, a ne dobronamerni Aleksandar Ujedinitelj koji je Ujedinjenu Evropu vizionarski osećao punim plućima mnogo pre ovih sada glasnogovornika. Uostalom, ko ga je ubio?