Najgori filmovi Zap. Balkana

Sve republike su po produkciji srazmerno inferiorne u odnosu na Srbiju. Bosanci retko greše (''Ljeto u zlatnoj dolini'' kao najgori ipak nije na ovom nivou), Crna Gora je zastupljena u dovoljnoj meri (videćemo za ''Opet pakujemo majmune'', treš u najavi)... Hrvatska mi ostaje kao koliko-toliko neistraženo tlo. Slovenija i pogotovu Makedonija su produkciono male, pa njihove treševe je teško i naći (primer je upravo taj SLO horor iz 2009.).

Opet pakujemo majmune je toliko loš da ne može da se gleda.

Nego, ja se sad sekiram što nisam videla skoro ništa sa ove tvoje obećavajuće liste.

Opet pakujemo majmune je toliko loš da ne može da se gleda.

Nego, ja se sad sekiram što nisam videla skoro ništa sa ove tvoje obećavajuće liste.

Pomenuti film je PROSEK, i iako u svakom pogledu podseća na odvratan "Mješoviti brak", daleko je kvalitetniji. Kada pogledaš bilo šta sa ove liste a i nešto što sam u međuvremenu gledao (čime sam je drastično revidirao), shvatićeš zašto je "Opet pakujemo majmune" van ove skupine grozota.

Da napomenem neke novopogledane naslove: Pušća Bistra (auh, majko mila da to vidite), Doktor ludosti, Lepa parada, Ledina, i svakako, možda i najgori film ikada snimljen na ovim prostorima, od koga je bolji čak i "Dorćol-Menhetn", je video-materijal pod nazivom "Šeki snima, pazi se" iz 1962. Radnja: grupa mladića nagovara limara da snimi film po njihovom scenariju, a on pristaje na to samo pod uslovom da film režira njegov rođak DRAGOSLAV ŠEKULARAC! :worth: međutim, Šeki misli da je snimanje filma isto što i igranje fudbala :worth::worth::worth:, pa dolazi u konflikte sa ekipom filma. U stvari, sve što on snima i nije film, već muzički performansi Lole Novaković, 4M i ostalih izvođača tog doba.

Sa ovakvim scenarijom, i najjadnijim humorom koji ste ikada videli, "Šeki" je br.1 bez konkurencije.

Poslednja izmena:
"Gledaj me" - roman sjajan, ali adaptacija sacuvaj Boze...
"Pogled sa Ajfelovog tornja" - izdvojenih 15 minuta bilo je i previse vremena posvecenog ovom shitu...
"Milos Brankovic" - tezak shit, a jos sam ga u bioskopu gledao...
"Paradu" "Andjele 2 i 3" je izlisno i komentarisati, zatim ovi "Beli lavovi", "Optimisti" (da l' ce ovaj Ristovski ikad ubosti bar neki gledljiv film), "Citulja za Eskobara"...

Poslednja izmena:

Back