Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..sta je najgore sto ste rekli osobi s kojom ste u vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz..sta je najgore sto ste rekli osobi s kojom ste u vezi?
Au, pa onda prijava za nasiljePar puta sam i samar udarila
Ovan ??Par puta sam i samar udarila
Dobro si ti prošla...da sam ja na njegovom mestu, do sad bi te odrobijala!Par puta sam i samar udarila
Da..ovan samOvan ??
Vi ste u qrcu...
Ako hoce na robiju..nek izvoliDobro si ti prošla...da sam ja na njegovom mestu, do sad bi te odrobijala!![]()
HahaDa..ovan sam
To i lici na tebeDa se bivsa sto puta bolje jеbe.
DA joj smrdi iz usta.
Da nema dobar odnos struka i kukova.
To sam rek'o zeni svog zivota, i ona me tad ostavila.
A imao sam jos mnogo zamerki da joj nadjem, ali sam bio fin, pa sam premerio da ne preteram.
Isto..crknut od smijeha..i nogama i rukamaHaha
Pretpostavio sam
Taj prokleti Mars daje agresivnost...
Vi ste opet drugačiji od Škorpija, manje emotivniji...to je ono što ne mogu da dokučim...
Imam neku daljnu rođaku, Ovan, bije se sa mužem loool, a još uvijek zajedno...: )))))))
To je haos..kaze meni neznas sta pricasHaha
Pretpostavio sam
Taj prokleti Mars daje agresivnost...
Vi ste opet drugačiji od Škorpija, manje emotivniji...to je ono što ne mogu da dokučim...
Imam neku daljnu rođaku, Ovan, bije se sa mužem loool, a još uvijek zajedno...: )))))))
Ma prije mu smetalo sto se ne kuha i ne cisti..sad sam se popravila..usutio se.A Sunce ti poljubim Ovnovsko, neznam se piše odvojeno!
Nego, jel se i ti biješ sa suprugom, đavo te ne odnia???
Hoce da ja.Sad kuham i suti.Ali odgovorim na svaku kad me neko uvrijedi.A kruv ti *****, što bi rekli moji zemljaci u Kroaciji...
Brale, po meni ko ne zna da kuva, može slobodno da se ubije..kakvo je to muško jbt....osnovne stvari preživljavanja... : ubistvo :Hoce da ja.Sad kuham i suti.Ali odgovorim na svaku kad me neko uvrijedi.