- Poruka
- 6.533
Da cujem vasa iskustva u vezi cugeraja
Mene ubedljivo najvise odvali crno vino , znaci kad se oblocem sa crnim vinom do sutradan sam kontuzovan.Zato ga izbegavam i prednost dajem zestini koju mogu da podnesem odlicno.Eto veceras sam se nalio sa nekim konjakom koji sam dobio kao prezent pa rekoh da ga sredim da se ne pokvari i mogu vam reci da sam potpuno funkcionalan.oprcao sam jednu kolezinicu koju nisam mogao da odbijem kod nje u gajbi
Spichili smo za vece celu flasu ja sam srucio zadnjih par gutljaja konjaka pa put pod noge jer ne volim da nocivam u tudjem krevetu
Dakle normalno sam dosao automobilom do stana parkirao se i sve po redu .Da sam kojim slucajem pio crno vino pitanje je kako bi se dokotrljao i dali bi se kolezinica ovajdila stogod.Zato se crno vino pije samo na vikendici ili u nekom objektu gde se odmah bacim u horizontalu jer me taj napitak resetuje.
Mene ubedljivo najvise odvali crno vino , znaci kad se oblocem sa crnim vinom do sutradan sam kontuzovan.Zato ga izbegavam i prednost dajem zestini koju mogu da podnesem odlicno.Eto veceras sam se nalio sa nekim konjakom koji sam dobio kao prezent pa rekoh da ga sredim da se ne pokvari i mogu vam reci da sam potpuno funkcionalan.oprcao sam jednu kolezinicu koju nisam mogao da odbijem kod nje u gajbi