gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
И то је истина ал најлакше је нама сад да кукамо. Што каже мој ћале, приђеш 100, бар једна ће хтетиiz mog iskustva jednom u godinu dana godinu i po naleti takva
1% ваљда имамо шансе

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то је истина ал најлакше је нама сад да кукамо. Што каже мој ћале, приђеш 100, бар једна ће хтетиiz mog iskustva jednom u godinu dana godinu i po naleti takva
Brt, takvi pokušaji gde na ulici startuješ devojku koju prvi put vidiš, niti ti znaš šta o njoj, niti ona o tebi, a jedini razlog što je startuješ je što ti se svideo njen izgled, u 99,99 posto slučajeva su osuđeni na neuspeh. To može da prođe samo ako si neki opasan frajer, pa da je odmah na prvi pogled zainteresuješ, a u današnje vreme kad devojke ne vade glavu iz telefona, čak i takvi frajeri imaju problem da privuku pažnju devojaka.Али мора постојати начин. Ја верујем да ћу налетети на неку код које ћу имати прођу ја какав сам, без глуматања и шепурења
one mogu tako iako nemaju kintu samo sminka filteri atributi pucenjeЈесте. Је л знаш шта је рибама наших година сад најинтересантније (и момцима наравно)? Да шаљу тренутне и снепове
Пази, пре пар година је фора била дс имаш што више лајкова и пратилаца
Сад више није ни то. Сада је поента да имаш што мање тога, али што више момака у дм-у, на тренутнима и на снепу, у односу на број пратилаца и лајкова
Тако сам нешто ја сконтао
ma to nasumice je gubljenje vremena imam ortaka nema kojoj nije prisao i uglavnom pusangijaИ то је истина ал најлакше је нама сад да кукамо. Што каже мој ћале, приђеш 100, бар једна ће хтети
1% ваљда имамо шансе![]()
Истина је скрозBrt, takvi pokušaji gde na ulici startuješ devojku koju prvi put vidiš, niti ti znaš šta o njoj, niti ona o tebi, a jedini razlog što je startuješ je što ti se svideo njen izgled, u 99,99 posto slučajeva su osuđeni na neuspeh. To može da prođe samo ako si neki opasan frajer, pa da je odmah na prvi pogled zainteresuješ, a u današnje vreme kad devojke ne vade glavu iz telefona, čak i takvi frajeri imaju problem da privuku pažnju devojaka.
-Đes mala šta ima,jel rodio krompir kad vaske?
-Ju Bože kakva seljačina.
A ti joj kaziАјдееее враааатииии сеее у своје сеееелоооооо одакле си дошшшааааооо
Све је ово истина, бар са моје тачке гледишта.one mogu tako iako nemaju kintu samo sminka filteri atributi pucenje
likovi moraju pokazati statusne simbole a to je malo teze
Да. Ја ево чекам да избацим ове наше репове баш ускоро и да грунем мало на промоцију. Тад знам да ћу имати веће шансеma to nasumice je gubljenje vremena imam ortaka nema kojoj nije prisao i uglavnom pusangija
moras nagruvati neki svoj fazon kinta izlasci putovanja spika i onda je lakse nesto cime ces je odmah zainteresovati na keca
И ја тако мислим, скроз. Значи, другарство и то да неког познајеш тј упознаш јесте мнооого битноBrt, ne znam čime se baviš i kuda se krećeš, ali trudi se da upoznaješ ljude, širiš krug poznanstava, pa kad upoznaš neke devojke i družiš se s njima, s vremenom će se verovatno pojaviti i neka simpatija.
Отворићу тему и за те, како се зову оноĐes mala oš" bombon....
Pali seljacino.
Ма јок бре, ја хвала Богу нисам налетао на такве по НС. Стварно, тамо има много и људи из РС, из екс Крајине, па мислим да се народ скроз стопиоA ti joj kazi
Mi, u mom selu, takve kao sto si ti stavimo u velili kazan i kuvamo za rucak.
"Izvini lep si dečko. Deluješ mi kao dobar čovek. Ali za razliku od tvog brata nisi moj tip "Једном сам у Новом Саду пришао једној девојци која је била баш слатка, лепа, седела је онако секси, подигнутих колена на клупи, у хеланкама.
Питао сам је да ли би могла да ми да свој Инстаграм (био сам млађи па нисам знао занимљивије начине да је укључим у причу), а она ми је рекла - не, сметаш, ајде молим те иди сад.
Хахахахаха. Преко порука је то често, али кад је уживо, баш зна да те пољуља...
Ne ide to tako. Moras da udjes u pricu, pa tek na kraju pitas za telefon, tako je bar bilo u moje vreme...Једном сам у Новом Саду пришао једној девојци која је била баш слатка, лепа, седела је онако секси, подигнутих колена на клупи, у хеланкама.
Питао сам је да ли би могла да ми да свој Инстаграм (био сам млађи па нисам знао занимљивије начине да је укључим у причу), а она ми је рекла - не, сметаш, ајде молим те иди сад.
Хахахахаха. Преко порука је то често, али кад је уживо, баш зна да те пољуља...
Ауф брате.... То је она врста одбијања "ти си супер, али...""Izvini lep si dečko. Deluješ mi kao dobar čovek. Ali za razliku od tvog brata nisi moj tip "![]()
Скроз се слажемNe ide to tako. Moras da udjes u pricu, pa tek na kraju pitas za telefon, tako je bar bilo u moje vreme...
Brate to nije tako redak slučaj bar kod mene. Brat me ozbiljno ..be u mozakАуф брате.... То је она врста одбијања "ти си супер, али..."
И још кад ти је брата споменула, ко да те лопатом у главу швајзнула
Уме то све да нас 'бе. Но мој братић има 5 година, па ме лиБо рацКуBrate to nije tako redak slučaj bar kod mene. Brat me ozbiljno ..be u mozak![]()