Најгоре одбијање приликом мувања?!

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Једном сам у Новом Саду пришао једној девојци која је била баш слатка, лепа, седела је онако секси, подигнутих колена на клупи, у хеланкама.

Питао сам је да ли би могла да ми да свој Инстаграм (био сам млађи па нисам знао занимљивије начине да је укључим у причу), а она ми је рекла - не, сметаш, ајде молим те иди сад.

Хахахахаха. Преко порука је то често, али кад је уживо, баш зна да те пољуља...

Једном сам у Новом Саду пришао једној девојци која је била баш слатка, лепа, седела је онако секси, подигнутих колена на клупи, у хеланкама.

Питао сам је да ли би могла да ми да свој Инстаграм (био сам млађи па нисам знао занимљивије начине да је укључим у причу), а она ми је рекла - не, сметаш, ајде молим те иди сад.

Као контраст, исто у НС сам пришао двема старијим девојкама које су ме првом приликом одбиле, али након тога су ми пришле и честитале на "храбрости" и на томе како сам био пристојан и све, и оставиле су ми своје инстаграме🤭🤣

Cuo sam da mnoge novosadistkinje odbiju momke, cak i najvrednije i najbolje cim cuju ''pogresan akcenat''.

Umislilo to da je neko habzbursko plemstvo :roll: a u stvari im viri praziluk iz prqna. Do juce su im preci spavali u istoj prostoriji sa marvom.
Е, не знам баш, не знам за то. Мени су вазда сви говорили да имам леп "цг" нагласак, јер сам из врбаса

Ne nije ih nikad bilo ne startujem ako ne vidim prolaz
Како знаш унапред, ако нпр видиш девојку на клупи, седи, и како знаш унапред оће ли бити пролаз или не?

Или хоћеш да кажеш да она неким својим поступком мора прва да ти покаже да имаш пролаз па тек онда ти наступаш?

s takvim pristupom nemas prodju ja sam prilazio malo suptilno izokola al isto ispadne na kraju otegnes papke dok se bilo sta pokrene a kamo li nesto konkretno

s takvim pristupom nemas prodju ja sam prilazio malo suptilno izokola al isto ispadne na kraju otegnes papke dok se bilo sta pokrene a kamo li nesto konkretno
Али мора постојати начин. Ја верујем да ћу налетети на неку код које ћу имати прођу ја какав сам, без глуматања и шепурења

Око добре вагине, увек је чопор.

Мораш у фајт са осталим вуковима, за добру вагину.
Јесте, најлакше је нама одма се предати. Онај ко се осећа ко вук и зна да нема конкуренције међу свим тим момцима, свака част

Али ту има много више од само тога. Ти пре свега мораш доћи до те рибе. А како кад она нпр неће да одговори?

Што више фрајера, мање су шансе, и математички , а и тој риби , или момку (небитно је скроз, али на инста момци искачу девојкама) јако буде висок его и све те момке, па и тебе гледа са жешће висине

Кажем из личног искуства

par lovatora stavi u rezervu ostali siotinja paljba
Јесте. Је л знаш шта је рибама наших година сад најинтересантније (и момцима наравно)? Да шаљу тренутне и снепове

Пази, пре пар година је фора била дс имаш што више лајкова и пратилаца

Сад више није ни то. Сада је поента да имаш што мање тога, али што више момака у дм-у, на тренутнима и на снепу, у односу на број пратилаца и лајкова

Тако сам нешто ја сконтао

Back