topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.355
Ovo: U Nedodjiji, realno daleko od civilizacije, taksija i telefona, bez dinara, bahato me muva pravi originalni siledzija od kojeg zavisim to vece gde cu prespavati, dok ga za drugu ruku vuce njegova licna zena koja me direktno sabotira ali ne u smislu da se ne kresnem sa njim nego u smislu da je to vec gotova stvar da cu se ja kresnuti sa njim a ona se unapred ogradjuje od toga da ne bi dosla u situaciju da joj ga skinem skroz! Ona meni na neki nacin jos vise njega nabacuje a meni ne pada ni na kraj pameti da kresnem sa njim, jer mi je uterao strah u kosti! Onda se pojavljuje ranije najavljen gospodin Marko Milosevic, mada sam ja zaboravila za tu najavu, jer mi stvarno nije bilo stalo do Marka, i dok je on tu ja razmisljam da ovo stvarno vise ne moze ovako, i pocinjem njega da krivim zato sto se osecam kao lutkica barbika koja ima mozak ali nece da je puste da ga koristi i odbijam da budem princeza od takvog viteza! Onda, kasnije te noci, ponovo siledzija i njegova zena, njegovi drugovi.....