Elisa di Rivombrosa
Aktivan član
- Poruka
- 1.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kontash.. ja sam najgori.
Mjok,samo si težak ko Trepča i povremeno ne moš da odoliš napasti!
(Al da viš čuda kad sve to prođe...)
prvo ovakav stav odbja ljude.
ako ti samu sebe ''vređaš'' i imaš o sebi najgore mišljenje, logično je da i drugi to rade, jel tako?
drugo, nema pojma o čemu se tačno radi da bi komentarisala i kakva je to ''grupa''.
treće mislim da previše dramiš i sažaljevaš sebe.
prva ja imam potrebu da takve ljude gazim dodatno... slabe i one koji stalno kukaju.
prvo ovakav stav odbja ljude.
ako ti samu sebe ''vređaš'' i imaš o sebi najgore mišljenje, logično je da i drugi to rade, jel tako?
drugo, nema pojma o čemu se tačno radi da bi komentarisala i kakva je to ''grupa''.
treće mislim da previše dramiš i sažaljevaš sebe.
prva ja imam potrebu da takve ljude gazim dodatno... slabe i one koji stalno kukaju.
sve si tacno rekao!
ne zelim vise nikad da budem povredjena i vise nikada necu biti osecajna!
Biti kul I hladnokrvan I nezainteresovan je gluma.
To je “vrh” ponašanje. Ti verovatno to ne možeš da odglumiš,
Možda si iskrena otvorena a to “kul” ljude živcira jer ih podseća
da su oni to davno izgubili, još od malih nogu kad sui m roditelji svojim primerom pokazali da je laž korisna a samoobmana poželjna. Zato te nije dovoljno samo ignorisati, treba ti pokazati da si kao takva apsolutno nepoželjna u društvu gde je izveštačenost na ceni I ko to ne uspeva da isprati .
bruzli,nes jebat![]()
ali...oni su pametni i... ovi drugi imaju srca ali nisu bas zanimljivi. nema veze. vise volim dobro srce, prezivecu. jednostavno me ne vole
e ako volis dobro srce na pravom si mestu
- - - - - - - - - -
dechak... zhene vole shofere, be one![]()
Ne primaj se na inteligenciju. Ona je sporedna stvar u odnosu na nameru.
Ako ljudi nemaju dobru nameru onda je inteligencija trula I služi samo za pumpanje ega.
Možeš I na temi primetiti da su ljudi neiživljeni puni niskosti I nezreli, nisi ni ti zrela naravno ali ako umeš da odvojiš dobro od lošeg lepo od ružnog crno od belog onda imaš dovoljno kapaciteta da sama sebi pomogneš odabirući prave stvari. Na forumu su mnogi otišli u veliku dubiozu o životu a izgubili su basics, takva pamet nije vredna. Drži se svojih uverenja I ne plaši se ako si u manjini.
- - - - - - - - - -
ti bi i šofer bio ne bi li nešto opipao
toliko o samopouzdanju
Đavolja nevesta verovatno i sama krije nešto što bi se u modernom društvu nazvalo slabošću
pa od te slabosti beži u agresiju gazeći slabe da pokaže koliko je daleko od slabosti.
Nije slabost biti slab, zar nismo svi ponekad jednostavno slabi.
Slabost je biti uplašen. I obmanjivati sebe.
- - - - - - - - - -
Najgora, treba da se odlučiš da li želiš da se okružis ljudima ili kul ljudima.
Slabo ti razumevanje Đavolaste...Nekad je bila slaba i najebala,a onda je to prelomila i sad je jaka,ali...
Ali joj strah od slabotinje ostao,da će opet jednom pokleknuti...
No te faze mnogi imaju-bogatiji život kad bolje sagledaš!
Npr recimo da je Đavolja, izvinjavam se Đavolja I Najgora što sam skrenuo s teme,
osećajna, u bezosećajnom svetu. I neko je naravno nagazio tu osećajnost jer je prvenstveno I ne prepoznaje pa samim tim I ne može da je poštuje. Ona može da kaže, to sam ja, ne mogu I neću da budem nešto što nisam, biću ono što jesam po svaku cenu jer neću da odustajem od sebe.
Po svaku cenu u odnosu na društvene porodične prijateljske I lične pritiske da postane manje osećajna.
Ako čovek tako odluči I nosi svoju slabost otvoreno, kao šešir, u jednom momentu postaće stabilna u toj osećajnosti, osećajnost više neće biti list na vetru. Plus što svojim primerom podstiče druge ljude da se ne plaše tog dela sebe I da ga ne zatvaraju u konzervu.
Medjutim ljudi prelamaju. Što u praksi znači, ne želim više nikad da budem povredjena I više nikad neću da budem osećajna. Tako su kao manje povređeni ali manje žive manje uživaju u životu, s pola sebe.
Upravo je prelamanje ništa drugo nego bežanje od originalnog sebe kakav god bio u robotski poboljšanog sebe.
Naravno da u ovakvom svetu ne treba svakome pokazivati mekani deo sebe, I treba umeti prepoznati da li druga osoba ima takav neki deo što bi odnos ili prijateljstvo učinilo kompatibilnim.
Ali to nije lako jer mušlarac je najosećajniji kad je napaljen ali to je druga tema.
Svakako osećajnost ne treba pokazivati pred tobom Dragoljube jer si opasan šarmer a s tim se nije zayebavati![]()
da budem sasvim iskrena i ne mislim tako. ali samo zelim da budem deo njihove grupe, da i mene vole. vole ostale devojke, zasto ne mogu mene. volela bih da vole i mene
samo sam to zelela
- - - - - - - - - -
ako pokusam da budem kao oni?
da se uklopim da bi me voleli.
pa to je zato jer si dobra dusica i hoces da ih podstaknes da se trgnu ...
i razvale te po tom debelom dupetu da zvezdice pobrojis... jer su i oni dobre dusice i samo hoce da naucis da nekad nije bezopasno izivljajvati se nad onim za koje si uverena da ti ne mogu uzvratiti...
eto, kako je to sve dobro i krasno i svi smo kul
hmm, a jesam li ja sadista kad dobjem neodoljivu zelju da umlatim ovaj olos sto bi da se izivljava nad nemocnim?
..ili sam kandidat za superherojicu
Da ne bolujes mozda od antisocijalnog poremecaja licnosti (psihopatija) ?
Sta bi tek bilo da si lekar koji je specijalizovao da leci depresivne ljude koji zele da se ubiju, koliko bi njih tek gazila dodatno.....![]()
đavolja ne krije, kod nje je sve transparentno... neke mi slabosti daju snagu.
ali đavolja nema potrebu da se svima dopadne i da je svi vole.
slabost nije biti uplašen.
prvo bi trebalo definisati koji su to kul ljudi i po čijim kriterijumima...
- - - - - - - - - -
ajmo dalje...
nije đavolja najebala jer samo đavolu veruje, i samo od njega uvek dobije očekivano...
ne plašim se ni poklekivanja, naprotiv, znam da izlazim jača nakon svakog dizanja... i zadovoljnija.
- - - - - - - - - -
no problewm, tema je ionako detinjasta, da ne kažem blago retardirana...
osećajnos nije isto što i slabost, osećajnost je jačina.
bold: toliko o dubini tvog razmišljanja, ne mogu više da te shvatim ozbiljno, izvini...
- - - - - - - - - -
pa evo ti primer...
došla si pre koji dan, na avataru simpatična devojka sa cvikerima, ali ozbiljna.
sada ti malo titraju ovi ''muškarci, ti skidaš cvikere i lepršaš...
zvučiš kao da imaš 10, 11 godina...
- - - - - - - - - -
nastavak:
ti devojko nemaš svoje JA
ti ako ne pripadaš grupi imaš veliki problem, jel tako?
ne uklapaš se?
i ako su oni možda gori od tebe ti ćeš pojestio veliku kašiku vrućih govana ne bi li te prihvatili.
greška.
e zato ja ''gazim'' takve...
- - - - - - - - - -
qq i ll
neće te nikada voleti (krupne reči koristimo) sve dok ti kičma ne nikne.
- - - - - - - - - -
moja je guza toliko velika da stane u jednu prosečnu šaku... iako volim malo veće ručerde.
al ako će ti biiti lakše neka mi je i guza velika.
ološ je neko ko se prostituiše, neko ko nema obraza... izvini ako se prepoznaš u ovome, ''ja samo pričam onako kako čujem''.
doduše u tvom slučaju nije samo priča bila u pitanju već i linkovi, skrrin šotovi... ne osuđujem, samo iznosim činjenice.
a ti mene osuđuješ za nešto što čak nisi ni skontala...
- - - - - - - - - -
nesam upućena... al ako ti tako procenjuješ, vrlo moguće.
jedina grana medicine koja me je zanimala je patologija...
- - - - - - - - - -
neko sam ko zna ko je, šta je... kada bi imala želju da se svima dopadnem ili kada bi me svi voleli ozbiljno bi se zamislila...
ako još neko ima neka pitanja gledaću da odgovorim ovih dana ako budem smatrala da je potrebno.
a do tada me analizirajte ili šta vam već pričinjava zadovoljstvo...![]()
je l ti stvarno mislis da ce neko da poveruje u ovu bednu podmetacinu od strane nekoga ko se imenuje po necastivom?
bedna si i olos nad olosima
inace slobodno stavi te linkove i skrin sotove
ako ne stavis to implicira da si gadna, matora vestica, sto je samo neeufemizam za tvoj nik![]()