Najgora stranka?

• Začetnik teme Začetnik teme Randy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Najgora Stranka?

• SRS

glasova: 41 33,1%
  • DS

glasova: 22 17,7%
  • G17

glasova: 3 2,4%
  • DSS

glasova: 10 8,1%
  • SPS

glasova: 6 4,8%
  • LDP

glasova: 33 26,6%
  • NS

glasova: 3 2,4%
  • LSV

glasova: 6 4,8%

• Ukupno glasova
    124
  • Anketa je zatvorena .
A sto ti nisi poginula za SFRJ i bratstvo-jedinstvo nego sad kukumavcis? A? Kuku, jao, mi normalni, jao sta ste nam uradili, jao pomakla sam umom, jao strasan rat, jao vi iz jaruge, kuku lele nemojte mene normalnu... Hahahahahaha.

Zabole me lakat da se tebi ili bilo kome dokazujem po internetu. Ovo je razmena misljenja i interesuje me kako neko moze i da pomisli da Srbima moze da bude dobro u Hrvatskoj. Na to, naravno, nema odgovora - ali ima obilato proseravanja. To ne iznenadjuje.
Ovo je razmena misljenja i interesuje me kako neko moze i da pomisli da Srbima moze da bude dobro u Hrvatskoj.

U Srbiji 433 političke partije
11. avgust 2008. | 11:58 | Izvor: FoNet
Beograd -- U Srbiji je u poslednjih pet meseci registrovano više od 15 novih političkih partija, tako da ih je sada 433.

Poslednja registrovana partija je Savremena stranka iz Beograda, koju predstavlja Miodrag Nedeljković, dok je pre nje upisana politička stranka Glas za spas iz Vladičinog Hana, koju zastupa Slobodan Janjić.

Među strankama koje su nedavno registrovane jesu Pokret socijalista Aleksandra Vulina i partija Komunisti Srbije na čelu sa Slobodanom Jankovićem.

Ekološki blok iz Vrnjačke Banje, Politička organizacija Milan Ćuruvija iz Alibunara, Zajedno za Kragujevac, Pokret za Užice, Progresivna Srbija iz Bora, Moderan radnički pokret za Srbiju i Valjevo, Građanski pokret za Novi Sad, neke su od partija koje su registrovane od sredine marta do kraja jula.

Registrovane su, takođe, i politička partija Otadžbinska akcija iz Kruševca, kao i Nova radikalna stranka iz Beograda.

SRS je najgora zato što su fašistički orijentisani, bez ikakvih ideja o pravom životu i njegovom poboljšanju.
Sledi DSS jer je najljigavija i pokvarenija, ne prezaju od najvećih gadosti samo da bi vladali.
Zatim SPS zbog njihove zločinačke i uništavačke prošlosti koja je uništila i Srbiju i njene građane, nisu mi na prvom mestu jer pokazuju želju za napretkom u poslednje vreme.
NS je stranka neobrazovanih seljaka (ako neko ima fakultetsku diplomu - to samo po sebi nije dovoljno da se naziva obrazovanim).
Ostale veće su mnogo više pozitivne nego negativne.

SRS je najgora zato što su fašistički orijentisani, bez ikakvih ideja o pravom životu i njegovom poboljšanju.
Sledi DSS jer je najljigavija i pokvarenija, ne prezaju od najvećih gadosti samo da bi vladali.
Zatim SPS zbog njihove zločinačke i uništavačke prošlosti koja je uništila i Srbiju i njene građane, nisu mi na prvom mestu jer pokazuju želju za napretkom u poslednje vreme.
NS je stranka neobrazovanih seljaka (ako neko ima fakultetsku diplomu - to samo po sebi nije dovoljno da se naziva obrazovanim).
Ostale veće su mnogo više pozitivne nego negativne.

:klap::klap::klap::klap::klap::super::super:

Back