pop80
Elita
- Poruka
- 15.712
baby shark do do do do
razvalile Đonija Lenona brt
hehe
13 milijardi prema Đonijevih 500 miliona..

e moj Đoni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko to je zestoko zajebao pricama za malu decu, mator si a nisi ukapirao da nema Boga a da je prica o Raju I Paklu pokradena...Умро је 1980. и отишао пред лице Оног за кога је тврдио да је од Њега познатији. Које богохулна изјава бедног малог црвића.
Taj kanal koji ti slušaš sa tim pesmicama za decu ukupno je zaradio oko 20 miliona dolara otkad postoji.
baby shark do do do do
razvalile Đonija Lenona brt
hehe
13 milijardi prema Đonijevih 500 miliona..
e moj Đoni
brt ja ne slušam narodnjake nego rok i pank..Bitlsi su pop sranje za pčkice.. bliže su ove tvoje nakaze Nadi Topčagić i Marinku nego ovi koje ja slušam.. samo su pi zde slušale Bitlse.. pogledaj neki njihov koncert. samo padavičarke u publici.. ni jedan muškarac.. .mene bi sramota bilo da kažem da sam slušao Bitlse jbt a ti se time hvališTaj kanal koji ti slušaš sa tim pesmicama za decu ukupno je zaradio oko 20 miliona dolara otkad postoji.
Na drugu stranu, Bitlsi su samo u 2019-toj zaradili od prava oko 70 miliona dolara. To koliko su zaradili u karijeri teško je i izračunati, ali dovoljno je reći da Pol Makartni danas težak oko 1.5 milijardi USD. Na drugu stranu, tvoja Nada Topčagić je prilična pušiona u odnosu na Bitlse.
Znači mora da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju.
Lenona su pitali da objasni POPULARNOST BITLSA! Ono što je rekao i danas je NAJGORA IZJAVA svih vremena
![]()
Bio je 4. mart 1966. godine. Džon Lenon i Bitlsi već su smatrani velikim zvezdama,
ali onda je pevač izjavio nešto što je zamalo uništilo karijeru - i njemu i čitavoj grupi.
Sve je počelo prilično naivno… Bio je mart 1966. kada je nedeljnik London’s Evening Standard
objavio intervju sa članovima mega popularne grupe – Bitlsima.
U tekstu pod nazivom “Kako bube žive” za magazin su govorili Džon, Ringo, Džorž i Pol, ali do
danas je upamćeno samo ono što je rekao Džon Lenon.
Jer Lenon je tada izjavio da su Bitlsi “popularniji od Isusa”!
Čitav citat išao je ovako:
Pogledajte prilog 1441391
Intervju je objavljen i u Velikoj Britaniji nije izazvao nikakve reakcije.
Dan nakon, PR Bitlsa ponudio je prava na intervju američkom tinejdžerskom magazinu Datebook.
Tekst je objavljen, na naslovnoj strani je izašla fotografija Bitlsa i naslov
“Ne znam šta će prvo nestati – rokenrol ili hrišćanstvo”.
I tada je nastao haos…
Širom Amerike izbili su protesti protiv turneje na koju je Bitlsi trebalo da krenu po toj zemlji.
Neke radio stanice prestale su da puštaju njihove pesme, konferencije su otkazame, a bilo je
i slučajeva javnih spaljivanja njihovih ploča.
Zloglasni Kju Kluks Klan išao je čak dotle da je javno pretio svoj četvorici Bitlsa smrću ako se
usude da kroče u Ameriku.
Nakon što su se protesti počeli širiti i na druge države, uključujući Meksiko, a pesme Bitlsa
službeno zabranjene u Španiji i Južnoj Africi, menadžer grupe je 11. augusta 1966. u Čikagu
organizovao konferenciju na kojoj je Lenon izjavio da je njegova izjava “izvađena iz konteksta”
i izvinio se svim hršćanima kojima je povredio osećanja.
– Da sam rekao da je televizija popularnija od Isusa verovatno niko ne bi reagovao –
dodao je objašnjavajući da je samo hteo da dočara kako drugi ljudi gledaju na bend.
Posledice ove izjave osećale su se godinama.
Istoričari Bitlsa često ovaj događaj tumače kao razlog zbog čega su članovi benda odlučili da
prestanu da održavaju koncerte, a s vremenom doveo i do njegovog raspada.
Mark Dejvid Čapman, čovek koji je 8. decembra 1980. ubio Džona Lenona upravo tu izjavu
nazvao je “bogohulnom” i kao jednim od razloga zašto je pucao u pevača.
Pogledajte prilog 1441398
Joko Ono i Džon Lenon
![]()
![]()
![]()
Ljudi koji slušaju samo jedan uzak muzički pravac obično nemaju mnogo znanja o muzici. Čovek mora muziku posmatrati kao globalni fenomen.brt ja ne slušam narodnjake nego rok i pank..Bitlsi su pop sranje za pčkice.. bliže su ove tvoje nakaze Nadi Topčagić i Marinku nego ovi koje ja slušam.. samo su pi zde slušale Bitlse.. pogledaj neki njihov koncert. samo padavičarke u publici.. ni jedan muškarac.. .mene bi sramota bilo da kažem da sam slušao Bitlse jbt a ti se time hvališ![]()
Bitlse su slušale i slušaju padavičarke što se da videti na njihovim nastupima.. ne kažem da nisu bili popularni al porediti Bitlse sa Hristom je velika budalaština.. imali su par ok pesmica tra la la la..odelca i debilne frizure i kretenke se naložile ne na muziku kao muziku nego na njih kao pojavu..Ljudi koji slušaju samo jedan uzak muzički pravac obično nemaju mnogo znanja o muzici. Čovek mora muziku posmatrati kao globalni fenomen.
Neporeciva činjenica je da su Bitlsi imali jako značajan uticaj na razvoj celokupne rok muzike. Tekstovi njihovih pesama su išli od jednostavnih ljubavnih sladunjavih pesmica pa sve do onih sa introspektivnim, društvenim i filozofskim temama. Prvi su popularizovali koncept albuma kao koherentnog umetničkog dela, umesto obične zbirke singlova, čime su utrli put za konceptualnu umetnost u muzici. (Recimo Abbey Road, ili Sgt Peppers lonely hearts club band)
Da ne pričam o globalizaciji žanra, prvi oni su postali planetarnij muzički fenomen. Bili su pioniri korišćenja muzike kao alata za promovisanje društvenih promena, što je dovelo do dubljeg i trajnijeg uticaja na muziku, kulturu i društvo.
Dakle, voleo ili ne voleo njihovu muziku, svako ko se razume ne može poreći njihov značaj.
Naravno, za tebe to ne važi Pope, već samo za malo oštrije olovke u kutiji.
Nisu ..ali Alfred Lenon i Dzejms Makartni(njihovi očevi) verovatno jesu bili masoni. Bitlsima je upravljao Tavistok institut. Teodor Adorno im je napisao komplet prve albume.Bitlsi su sleteli u USA samo dva i po meseca po ubistvu Kenedija i imali su zadatak sa skrenu pažnju sa toga a još važnije, imali su zadatak da transformišu konzervativno društvo posebno u Americi. I rezultati toga su se već videli kasnih 60ih.neki kažu da su masoni osnovali Bitlse
Oni su prestali biti boy bend već na Revolveru,ako ne i na albumu pre tog (Rubber Soul).Ljudi koji slušaju samo jedan uzak muzički pravac obično nemaju mnogo znanja o muzici. Čovek mora muziku posmatrati kao globalni fenomen.
Neporeciva činjenica je da su Bitlsi imali jako značajan uticaj na razvoj celokupne rok muzike. Tekstovi njihovih pesama su išli od jednostavnih ljubavnih sladunjavih pesmica pa sve do onih sa introspektivnim, društvenim i filozofskim temama. Prvi su popularizovali koncept albuma kao koherentnog umetničkog dela, umesto obične zbirke singlova, čime su utrli put za konceptualnu umetnost u muzici. (Recimo Abbey Road, ili Sgt Peppers lonely hearts club band)
Da ne pričam o globalizaciji žanra, prvi oni su postali planetarnij muzički fenomen. Bili su pioniri korišćenja muzike kao alata za promovisanje društvenih promena, što je dovelo do dubljeg i trajnijeg uticaja na muziku, kulturu i društvo.
Dakle, voleo ili ne voleo njihovu muziku, svako ko se razume ne može poreći njihov značaj.
Naravno, za tebe to ne važi Pope, već samo za malo oštrije olovke u kutiji.
A ti misliš da je sad to neko takmičenje, Stones vs Beatles...Miki Džoger mo ča po Bitlsima
Velika je razlika u tome što su 'Rolling Stones' veliki koncertni sastav i to već desetljećima. 'The Beatles' nikada nisu ni napunili ni jednu arenu, ni Madison Square Garden s pristojnim ozvučenjem. Ne možemo se porediti.
ne zna se ko je gori realno..A ti misliš da je sad to neko takmičenje, Stones vs Beatles...
Pa valjda smo prerasli to, đavola mu njegovog.