Najgluplji, najbesmisleniji poklon ikad

authorite

Aktivan član
Poruka
1.667
Moja mama skoro dobi na poklon (od visegodinje poznanice) fluorescentno narandzasti ruz. Kada sam htela da ga isprobam iz zezanja, videh da je zapravo vec koristen. Kada sam bila dete, za 10. rodjendan od mamine prijateljice, koja je bila poznanta po svojoj skrtosti, dobih kg jevtine sive vune za strikanje. Secam se da sam se rasplakala i gadjala je tom vunom. A vi? Da li se vi secate nekog slicnog poklona koji vas je naveo da se zapitate ko je tu lud, a ko blesav?

Drečeće plave zvonarice, i to u periodu dok sam nosila crno (ne zato što mi je neko umro, već zbog nekog tinejdž tripa :lol: ). Stajale su nekoliko godina u ormanu, dok im jedno leto nisam odsekla nogavice i nosila po kući kao šorts. Aj bar su nečemu na kraju poslužile :confused:. Generalno ne volim kad mi neko poklanja odeću jer mi se uglavnom ne svidi to što dobijam, pa samo skuplja prašinu.

Zvucace kao sablonska fora a i nije me toliko ni briga, za najgluplji poklon ne znam, ali najoriginalniji, najbolji poklon koga cu se bez laznog preterivanja secati ceo zivot jeste flasa piva. Mislim da ni sam lik koji mi je doneo ne veruje u to. Jer nijedan poklon ne moze da bude originalan, bez "originalne" situacije. A u tom trenutku je to pivo bilo "znak sa nebesa" :v

Meni je otac obecao motocikl ako zavrsim osnovnu sa odlicnim . To je bilo u vrijeme kad sam bas popustio sa ucenjem .
Zapnem ja ko sivonja i zavrsim kao odlikas , a matori mi kupi gumenu loptu . Kaze , nema za vise . Doslo mi je da
zaplacem .Ajd da je bila kozna pa jos nekako .
Doslo vrijeme za vojsku , a poslat sam kao dobar omladinac u Skolu rezervnih oficira . Obeca matori ako budem dobar
da ce skupiti za tih 15 mjeseci novac da kupim motocikl javu 350 ccm . Nisam mogao da izdrzim i rekao sam mu da se
nosi u bozju mater i on i njegova obecanja . Ne , ne , kaze on , sad je situacija drugacija .I stvarno se ja potrudim da budem
odlican vojnik .Prodje tih 15 mjeseci i eto mene opet kuci . Odmah sa vrata pitam matorog jel skupio lovu . On potvrdi .
Kazem mu da mu ne vjerujem dok ne vidim pare na stolu . Donese on gomilu love . Ja je pokupim i juris u grad po motor , a da
se ljudski s njima nisam ni pozdravio ! :)

Ne dozivljavam nijedan poklon koji je promasen tako da mi se place, bitno je da je neko imao zelju da pokloni, ucini paznju. Ako mi se ne svidja, ostavicu ga sa strane, dati nekom ko bi mozda imao od toga koristi i sl.
Najgluplji,:think: pa nijedan nije bio tako glup na srecu, ali bilo je promasaja kad sam bila klinka kao npr. ploca, odnosno kaseta nekih faca koje mene uopste nisu zanimale, a ne verujem da su zanimale bilo koje dete niti mladju osobu....

@ razrusitelj

hahahahahhahahhaha

Ne pamtim kad sam se nekom poklonu iskreno obradovala. Nisam neki otvoren tip, ljudi ne znaju sta mi nedostaje ili sta zelim pa nikad ne pogode pravi poklon a kad mi neko, npr roditelji ili muz daju novac za praznike zamerim im. Nikako mi ugoditi.

Kao i Bogomoljka ne volim primati cvece, skupo je, kratko traje i dok traje ne uzivam u njemu.

Најчудније ми је било када ми је другарица дала, односно, проследила неку своју блузу без повода...и после видим да је поцепана. :confused:
Када сам била у основној школи најгори поклони су ми биле оне гипсане фигурице што су се куповале у радњама типа мали Буда и слично :roll:.
То и малецне украсне свеће су ми били најгори поклони, све остало се могло искористити на неки начин.

Najbesmisleniji poklon, hm, pa recimo kad svi moji znaju da ne koristim aftersejv i balzame za kosu, nisam metro jbg, a za svaki rodjendan dobijem bas to u onim paketima u torbicama, "sminkeraj" za muskarce!! A najgluplji, verovatno kad sam pravio ispracaj i lik napisao na koverti (kod nas se tako daruje vojnik) da daje tipa 2000 a unutra stavio dal bese 200 dinara, pa ako nemas nemoj brate ni da uzmes kovertu kad nude (ne primoravaju), ali ne brukaj se tako.

Prava vrednost poklona je u nameri....
Tako kažu, ako ne lažu.
A, znam da lažu, jebbo im ja mater !

Jeste najvaznije da je dato od srca. Ali, na konto zlata... Tetka insistira da mi kupi nakit, da imam uspomenu. Ja sam pre za npr. sliku, visice na zidu, uvek cu je se setiti kada je pogledam, a nesto je sto mi vise pase, ali hajde... I lepo joj kazem da ne volim zuto zlato i da ne nosim nista oko vrata. Mogu mindjuse, narukvica, prsten. I ona ode, kupi zutu ogrlicu zato sto se njoj svidja :evil:

Back