najgluplji horor filmovi

da da, slucajno. :p

-----
stvarno verujem da horori pomazu da neke zaeb. stvari u zivotu lakse prihvatis... (dok su doduse verovatno nekome i inspiracija da zaeb. stvari prave, ebg)

a posle samo 2 godine (i to tek po muvi dva nedeljno npr.) mislim da prestaju da plase.. neko bese pito...

da da, slucajno. :p

-----
stvarno verujem da horori pomazu da neke zaeb. stvari u zivotu lakse prihvatis... (dok su doduse verovatno nekome i inspiracija da zaeb. stvari prave, ebg)

a posle samo 2 godine (i to tek po muvi dva nedeljno npr.) mislim da prestaju da plase.. neko bese pito...

Ozbiljno, bilo je slučajno...

Grešiš, ne želim više da gledam te gluposti, a pogotovo da se navikavam na njih! :sad2:
Mozak nam upropastiše! :rtfm:

80% horor filmova su krajnje retrdirani
Ja sam se na primer iskidala od smeha za "Teksaski masakar motornom testerom", jer je toliko glup da postaje smesan. Nije mi bilo jasno kakav um moze to da smisli. Tu su "Jepeers Creeprs", "Wrong Turn", "Hostel", "The Last House on the Left", "Antihrist" i td...

80% horor filmova su krajnje retrdirani
Ja sam se na primer iskidala od smeha za "Teksaski masakar motornom testerom", jer je toliko glup da postaje smesan. Nije mi bilo jasno kakav um moze to da smisli. Tu su "Jepeers Creeprs", "Wrong Turn", "Hostel", "The Last House on the Left", "Antihrist" i td...

kako se bese zavrsavao masakr motornom testerom?... ona bese uzela testeru i iskasapila njega ili? slabo me sluzi pamcenje...XD

A da li bi vam bio jednako glup ,da ste ga gledali malo pazljivije ...jer bi u tom slucaju znali da je film inspirisan istinitim dogadjajima :roll: ?!

^^
ajd da jednom budem i ozb (kad vec vidim da nisu svi 100% sigurni)...

"hostel" je delic istine stvarnosti pred kojom svi zatvarju oci jer im nije najbliza... zato kad se nekom desi nesto tako, i nema mnogo vajde, zelje i sredstava da se nesto promeni... a brojnost i grozota filmu slicnih slucajeva je uzasno velika- trgovina ljudima je isplativa koliko i trgovina drogom ili oruzjem.. u svakom slucaju... ne javljajte se na oglase u kojim nude mnogo para u nekoj stranoj zemlji za neki smesan posao- pogotovo devojke (to bez zezanja- mada znam da vecina ljudi to vec zna, al eto). a kapiram da i net (npr. chat) pomaze cvetanju ove grane kriminala... ma uopste- ne uce se deca dzabe da ne pricaju sa nepoznatim cikama...

Poslednja izmena:
paranormal-activity-movie-poster1-323x480.jpg

Back