Najgluplji film koji ste gledali

A vidis meni ni taj Kusturica nije simpatican . On je taj koji uvek Srbe prikazuje kao cigane . U svakom njegovom filmu ima nekih veselja gde se ljudi neobuzdano tresu .
Kusturica je napravio tri velika filma Sjecas li se Doli Bel, Otac na sluzbenom putu, Arizona dream, ali je i napravio najgore filmove bljuvotine Crna macka beli macor, dom za vesanje, zavet, underground... stvarno da se covek zamisli da li je placen od neprijatelja Srba za anti-srpsku propagandu, da prikazuje Srbe kao cigane.

Kusturica je napravio tri velika filma Sjecas li se Doli Bel, Otac na sluzbenom putu, Arizona dream, ali je i napravio najgore filmove bljuvotine Crna macka beli macor, dom za vesanje, zavet, underground... stvarno da se covek zamisli da li je placen od neprijatelja Srba za anti-srpsku propagandu, da prikazuje Srbe kao cigane.

Ma Kusta je mag rezije, nema tu sta... Gledati njegove filmove u bioskopu je uzivanje... Ja sam gledao ovaj sa Monikom, znati izuzetan je reditelj, a od Slobode Micalovic je napravio jednu od naj zenskih uloga domace kinematografije, bar u 21. veku...

Mnogi kad ga osporavaju kazu da je za njegov uspeh u velikoj meri zasluzan Abdulah Sidran, koji mu je pisao scenarija na pocetku karijere... Pa i Underground jedan od njegovih najuspesnijih filmova je koliko se secam tekst Dusana Kovacevica... Zapravo, on je i trebao samo rezije da se drzi, jer to je njegov teren.. Ovo drugo mu bas i ne ide, ili ne u tolikoj meri koliko rezija...

A ovo sto sam pisao pre 4 godine za cigane, to mislim i dan danas... Bas nas je predstavio kao primitivce i divljake...

Ma Kusta je mag rezije, nema tu sta... Gledati njegove filmove u bioskopu je uzivanje... Ja sam gledao ovaj sa Monikom, znati izuzetan je reditelj, a od Slobode Micalovic je napravio jednu od naj zenskih uloga domace kinematografije, bar u 21. veku...

Mnogi kad ga osporavaju kazu da je za njegov uspeh u velikoj meri zasluzan Abdulah Sidran, koji mu je pisao scenarija na pocetku karijere... Pa i Underground jedan od njegovih najuspesnijih filmova je koliko se secam tekst Dusana Kovacevica... Zapravo, on je i trebao samo rezije da se drzi, jer to je njegov teren.. Ovo drugo mu bas i ne ide, ili ne u tolikoj meri koliko rezija...

A ovo sto sam pisao pre 4 godine za cigane, to mislim i dan danas... Bas nas je predstavio kao primitivce i divljake...
Slazem se.
Meni se svidjaju ova tri filma od njega, ali sve ostalo sto sam pogledao ni malo mi se nije svidelo, zaboravih i zivot je cudo uopste mi se ni malo nije svideo, undrerground mi se nije svideo, ovo sa Monikom Beluci nisam gledao. Nisam pogledao par zadnjih filmova koje je snimio.

Poslednja izmena:
Slazem se.
Meni se svidjaju ova tri filma od njega, ali sve ostalo sto sam pogledao ni malo mi se nije svidelo, zaboravih i zivot je cudo uopste mi se ni malo nije svideo, undrerground mi se nije svideo, ovo sa Monikom Beluci nisam gledao. Nisam pogledo par zadnjih filmova koje je snimio.

Underground je sto kazu Braca Krvati, jako osoben film.. Ako nisi fan tih prehiperbolisanih metafora onda ti ne legne... Ni ja nisam pao na dupe, ali poruke koje film salje mi se svidjaju i objektivno jeste dobar, ali razumem te zasto ti se ne svidja... Kazem ti, ni ja nisam pristalica te vrste umetnosti da udje pod zemlju u be-ge-u, a izadje u sred Berlina...

Ali ima jos jedna stvar, taj film jednim delom ima smek onih starijih filmova, iz decenije pre toga, mislim na 80-e...
Mada ovo sto pricamo, nema cigana koliko se secam, ali ima nasih koji se dave u alkoholu i treskaju kao da ih je opalila struja, pa utoliko jos i gore..

Meni je dosta tri odlicna filma (ili tri filma koja volim) od nekog rezisera, da ga smatram velikim reziserom, dosta je cak i jedan odlican film.
Ima premnogo rezisera koji su napravili jedan film koji volim (veliki film) i po meni oni su veliki reziseri.
Poruka undergrounda je dobra i svidja mi se, steta sto je film tako snimljen za moj um nekako rogobatno i sto mi se film ne svidja.

Poslednja izmena:

Back