Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Sigurno se svako od nas susreo sa nekom bizarnom izjavom sagovornika koja mu se javi i nakon niza godina. I iznova izazove erupciju emocija ili bar zaprepascenost.
Pocecu s jednom:
Pre skoro 10 godina, studije, dosla mi drugarica na kafu i povela njenu poznanicu koju je usput srela, s kojom se inace znam iz vidjenja. Sedimo, caskamo, gledamo tv, nesto o deci na tv-u, mi komentarisemo... pricamo o deci onako bezazleno, i ona ozbiljno u jednom momentu izjavi:"Ja mislim da kad budem imala decu, da cu uvek vise voleti ono dete koje je lepse."
Ona je to ozbiljno mislila. Najozbiljnije.
Danas je diplomirani hemicar ili magistar i radi u laboratoriji.
Nema decu jos uvek.
Upravo sam se setila te njene izjave i svaki put kad je vidim setim se. Prosto ostanem zabezeknuta.
Naravno nismo se nikad druzile, logicno.
Koje izjave su vas zabezeknule?
Pocecu s jednom:
Pre skoro 10 godina, studije, dosla mi drugarica na kafu i povela njenu poznanicu koju je usput srela, s kojom se inace znam iz vidjenja. Sedimo, caskamo, gledamo tv, nesto o deci na tv-u, mi komentarisemo... pricamo o deci onako bezazleno, i ona ozbiljno u jednom momentu izjavi:"Ja mislim da kad budem imala decu, da cu uvek vise voleti ono dete koje je lepse."

Ona je to ozbiljno mislila. Najozbiljnije.
Danas je diplomirani hemicar ili magistar i radi u laboratoriji.
Nema decu jos uvek.
Upravo sam se setila te njene izjave i svaki put kad je vidim setim se. Prosto ostanem zabezeknuta.
Naravno nismo se nikad druzile, logicno.
Koje izjave su vas zabezeknule?