Najgluplje izjave koje ste culi...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Sigurno se svako od nas susreo sa nekom bizarnom izjavom sagovornika koja mu se javi i nakon niza godina. I iznova izazove erupciju emocija ili bar zaprepascenost.

Pocecu s jednom:
Pre skoro 10 godina, studije, dosla mi drugarica na kafu i povela njenu poznanicu koju je usput srela, s kojom se inace znam iz vidjenja. Sedimo, caskamo, gledamo tv, nesto o deci na tv-u, mi komentarisemo... pricamo o deci onako bezazleno, i ona ozbiljno u jednom momentu izjavi:"Ja mislim da kad budem imala decu, da cu uvek vise voleti ono dete koje je lepse." :neutral:
Ona je to ozbiljno mislila. Najozbiljnije.
Danas je diplomirani hemicar ili magistar i radi u laboratoriji.
Nema decu jos uvek.
Upravo sam se setila te njene izjave i svaki put kad je vidim setim se. Prosto ostanem zabezeknuta.
Naravno nismo se nikad druzile, logicno.

Koje izjave su vas zabezeknule?

lako je tebi, ti si mlada, a sta cu ja stara kako cu bolesna
baba u cekanici mi je to rekla (nepoznata mi, samo caskale da ubijemo cekanje) na odeljenju gde ni jedno mlado bice ne bi smelo da ceka u redu...ja tad 21 a ona rece mi bese oko 65
ja mislim da kad tad nisam ubila skota nikada nikog necu :pop:

- - - - - - - - - -

Има тога доста. На пример, изјава једне комшинице: -"Опа, ти у другом стању а свадбу нисмо видели!"

:rotf:

Mozemo je prosiriti i na izjave koje cujemo na tv. Ali bas onako bizarno. Nesto sto nam ne izlazi iz glave da je moguce.

Evo ja vec skoro 3 meseca, ne mogu da shvatim jednu mladu devojku i reci pesme koju izgovara.
Na tv pink music cesto pustaju gocu trzan, lexington i sergeja cetkovica. Volim da slusam njihove pesme onako usput dok nesto raduckam po kuci.
Izmedju njih uvale zvzde i zvezdice granda, koje ne pratim ali iskuliram...
Na raspustu zimus pustim ja tako muziku na tv, i u jednom momentu slusam reci:"Nisam vise mala mamina princeza, kraljica sam neozbiljnih veza." :eek:
Dan danas ne mogu da se opasuljim da neko moze da pristane da otpeva tako nesto(a da nije Vendi, Stoja itd...), neka je mlada, vrvt juce pocela da peva. I da njoj niko nije rekao Alo bre jeS ti svesna sta ti pevas!? Sto bi nas prijatelj crnogorac rekao kad vidi razgolicenu devojku u gradu:"Imal ova brace!?" :lol:

- - - - - - - - - -

E sestro ti si uvek mnogo neozboljna.

Jesam

Има тога доста. На пример, изјава једне комшинице: -"Опа, ти у другом стању а свадбу нисмо видели!"
Divno :lol:
lako je tebi, ti si mlada, a sta cu ja stara kako cu bolesna
baba u cekanici mi je to rekla (nepoznata mi, samo caskale da ubijemo cekanje) na odeljenju gde ni jedno mlado bice ne bi smelo da ceka u redu...ja tad 21 a ona rece mi bese oko 65
ja mislim da kad tad nisam ubila skota nikada nikog necu :pop:

- - - - - - - - - -

:rotf:
To ko ona baba sto se zabrinula sta ce ona od 90 god, kad joj umre doktor. A dr.ima 50 god. :lol:
Рекламе су непресушан извор глупости - шампон са прахом дијаманта и1ли екстрактом бисера...

И оно - ви то заслужујете....

E da... sa maticnim celijama tibetske ruze... :lol:

To ko ona baba sto se zabrinula sta ce ona od 90 god, kad joj umre doktor. A dr.ima 50 god. :lol:
meni je vilica pala kad sam to cula
ionako sam bila u nervnom rastrojstvu, samo mi je dosla ko kec na deset...nije mi jasno kako sam je iskulirala
nesto slicno desilo se j, isto baba 90 god u cekaonici kukala kako ce da umre jadna, izjavila blago njemu mladom, a ne znas ko je dobio goru dijagnozu od njih dvoje tada...
mislim nemam razumevanja stvarno, ja nemam nista protiv staraca, cak mi ih je jako zao kad vidim da prose i sl stvari, jer mlad covek i moze nekako da se izvuce iz problema lakse nego neko star i nemocan
ali kad je zdravlje u pitanje pa nikada necu suzu pustiti za nekoga od 60 i kusur ko ima strasnu bolest....alo bre deca leze u bolnicama sa istim tim dijagnozama...ti si bar dobio sansu, dobio zivot, odradio ga, a sta da kaze dete ili mlad covek u startu uskracen za sve te decenije koje bi mogo da ima....mars bre

ne znam...teska tema, bolje da ne zalazimo u to....ajmo veselo...seticu se neke gluposti smesne pa cu napisati...

- - - - - - - - - -

Продавати индустријске кроасане у земљи са милион пекара, идиотизам.

vidim lose im ide, puce firma :lol:

dalje ide.jpg

1.mislili smo da ako izvadi na vreme nema sanse da zatrudnim.
2.to je tacno jer sam procitala tako u knjizi(za neke nerealne stvari je prica bila tipa energija itd kapiram da mi je rekla e ja verujem u to i to zbog toga i toga al ne mogu da svarim ono 'jer su tako napisali'..)

- - - - - - - - - -

3.drugarica mi je rekla za neku njenu drugaricu ciji je sistem zastite tako sto skakuce posle seksa.

Back