Најглупља ствар што сте прочитали на форуму

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Борис Тадић је највећи шмекер међу политичарима на свету. Буш и Путин му нису ни до главића, и то кад је у опуштеном стању. Донекле му је конкурент Саркози са оном Карлом Бруни.

e,ovo je najgluplje.Ne moramo ici dalje

Борис Тадић је највећи шмекер међу политичарима на свету. Буш и Путин му нису ни до главића, и то кад је у опуштеном стању. Донекле му је конкурент Саркози са оном Карлом Бруни.

Ево га кандидат за највећу глупост...:lol::lol::lol:

ПС
Ма,у прави си ти.Ни Саркози му није раван.Каква Карла...Кад Тадић за ручицу ухвати Јеремића,ееееејјјј....

Posto si mu studirao penis reci nam jel ima konvencijalno ili nuklearno punjenje?

Ја се не би зајебавао са човеком који има тако озбиљан проблем. Медведев је још у горој ситуацији. Не само да је висок 161цм већ и нема пенис.

Путин је ушао у легенду као председник највеће земље на свету са најмањим пенисом (свега 11 центиметара у набреклом стању).

:hahaha::hahaha: Dobro ti je ovo, nego znas li mozda jos tih proverenih informacija, pricaj nam malo :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

znaci ja sam onda veci smeker od putina...........:hahaha::hahaha::hahaha:

hvala hvala

Ја се не би зајебавао са човеком који има тако озбиљан проблем. Медведев је још у горој ситуацији. Не само да је висок 161цм већ и нема пенис.

****** ti si pusio celom ruskom drzavnom vrhu... Zato ti ne volis Ruse... :hahaha: :hahaha:

Путин је ушао у легенду као председник највеће земље на свету са најмањим пенисом (свега 11 центиметара у набреклом стању).

da ali je putin putin a ovo je najobicnija slina.........na kraju karijere ce mu neki klinci skakati po lobanji na trgu.......:hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back