Najgluplja stvar koju ste kupili?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Фластери за нос, много боље га чисти желатин скуван у мало млека.
Разне антицелулит глупости
Кухињски мали апарати који брзо досаде
Одећа коју клинац није хтео да носи па сам дигла руке, нека купује сам, то у оном прелазном периоду око 5. разреда
Чизме које никада нисам обула, остале у кутији, кожа се слепила и тако их бацила
Било је ту свега...

Reko da imam uz ruku kad se zaželim piva a nema kafane blizu.

1617272578229.png

Lažu bre, nije pivu ni do kolena. :hahaha:

Ništa tako strašno glupo osim herbafasta koji sam naravno bacila. A to je bilo odavno. Više ne verujem ni u kakvu magiju preparata. I uopšte ima bar desetak godina kako sam totalno oladila od nepromišljene kupovine.
Nikad nisam nešto verovala u marketing, sada pogotovo ne.
Ја сам тај Хербафаст једном ћорнула од маме и стварно сам се осећала сито. Нисам могла да зинем. А осећај као неког концентрата да сам се најела од те таблете. Као храна за рибице.

Ја сам тај Хербафаст једном ћорнула од маме и стварно сам се осећала сито. Нисам могла да зинем. А осећај као неког концентрата да сам се најела од те таблете. Као храна за рибице.

Od toga nisam mogla da smršam pa sam ga na kraju bacila. Više ne verujem u čuda, zajebi me sa tim pričama za babe koje gledaju mnogo tv.

Od desetine stvari ...evo jedna...u vrijeme dok sam imala samo jednog cuku...nešto je bio bolestan i preživio...i ja da ga častim...idiot kupim mu u pet šopu ogromnu -pravu kost upakovanu hermetički u pvc...kao ona je obrađena iz inostranstva i skoro 10 eura, kao preporuka vole je cuke, to im je hit...sve da mu se svidi...kući otvorim pakovanje , kost smrdi kao leš u najgoroj fazi raspada...on je uzme, pronosa po kući, nije da ga interesuje, već onako, vuče je , jer je teška...da sam bila pametna da je bacim odmah...i posle bacanja - sutra dan, nedeljama je cijela kuća smrdila na tu katastrofu - kao kafilerija. Džaba ribanje. Sve što je dotakao, njegov dah kad priđe. A ja sebi kažem kako mozga nemam.

Back