- Poruka
- 391.950
Verujem da nema osobe koja bar jednom u životu nije kupila neku glupost posle koje se pokajala.
Da li ste ikada kupile neku glupu stvar i koja je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto kupile? I mi muski znamo da kupimo gliposti i beskorisne stvari.Verujem da nema osobe koja bar jednom u životu nije kupila neku glupost posle koje se pokajala.
dobrooA sto kupile? I mi muski znamo da kupimo gliposti i beskorisne stvari.
jesi vido, to je diskriminacijaA sto kupile? I mi muski znamo da kupimo gliposti i beskorisne stvari.
tako sam i ja kupila usisivac sa specijalnim filterima a nisam proverila da ti filteri moraju da se menjaju na mesec dana i da kostaju izmedju 30-50 evra ( ima ih nekoliko) ..bila mi je to totalna glupost , pa sam usisivac prodala i kupila klasican![]()
Zar vama u manastrima dozvoljavaju da to unosite? Patike za mrsavljenje?Kupovala sam i neke talismane, "hvatače snova", poludrago kamenje sa "specifičnim" blagotvornim dejstvom, patike za mršavljenje...![]()
Kako da ne!Zar vama u manastrima dozvoljavaju da to unosite? Patike za mrsavljenje?
Kakva vremena kakvi ljudi, ni manastiri nisu sto su nekad bili....Kako da ne!![]()
Sve si u pravu!Treba da vidiš kakve mercedese voze i koliko para imaju...a propovedaju veru skromnosti i odricanja!Demagogija na kvadrat!Kakva vremena kakvi ljudi, ni manastiri nisu sto su nekad bili....![]()
Doci cu na konju, izvuci cu te iz tog manastira, ozeniti i imacemo copor deceSve si u pravu!Treba da vidiš kakve mercedese voze i koliko para imaju...a propovedaju veru skromnosti i odricanja!Demagogija na kvadrat!
Ne mogu više da se udajem!Dosta je bilo.Bolje se i ti zamonaši!Doci cu na konju, izvuci cu te iz tog manastira, ozeniti i imacemo copor dece![]()
Sta ne mozes, pa moj deda sa kevine strane se zenio 7 puta i sta mu je falilo, sta sta sta?Ne mogu više da se udajem!Dosta je bilo.
Ako ne stigneš dedu, ni'š nisi napravio!Sta ne mozes, pa moj deda sa kevine strane se zenio 7 puta i sta mu je falilo, sta sta sta?
Trudim se, kao sto vidisAko ne stigneš dedu, ni'š nisi napravio!![]()