SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Gazdarica:Desilo mi se kad sam imala 17 godina... Plakala sam k'o rodna godina...
hahahah a jaooooooooo mukica,...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Desilo mi se kad sam imala 17 godina... Plakala sam k'o rodna godina...
Dina81:Pa ja sam i mislila da je poJenta sexa na javnim mestima da neko moze da naidje i vidi...jbt bila sam izgleda u zabludi....:shock:
Nina_20:Decko i ja smo malo uzivali....elem na kraju smo uhvatili voajera kako nas posmatra i ko zna sta jos radi. Da li vam se to desilo?
Nina_20:preferiras u troje a?![]()
Jao, kakva je to trauma bila za mene...Samantha Jouns:hahahah a jaooooooooo mukica,...![]()
![]()
Uvatio bi svoju kokakolu za slamcicu i zavrsio ispijanje za 3 sekunde... i tad tihim korakom pobegao da ga neko ne cuje slucajno...Cupavka:Aaa, Rasta nije rekao za sta bi je u'fatio, kad joj decko tu
E, bez zezanja, ja ne vidim nista lose u voajerima - zive su duse i oni!
Petar_Pan2:Uvatio bi svoju kokakolu za slamcicu i zavrsio ispijanje za 3 sekunde... i tad tihim korakom pobegao da ga neko ne cuje slucajno...![]()
Ma kako da ne navijam za njega kad vice nekim ljudima "ti si retard"...Cupavka:Aaa, Pero, pa ti , kanda, ne navijas za Rastu?
Pa Konan 2...Cupavka:E, Pero, pa ti si opozicija ovde, jbt..
Je li, a sta ce ti ta dvojka u nicku ?