Najezda moderatorskih tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste utiska da je uzelo maha otvaranje tema od strane ljudi koji su moderatori?
Da li oni na ovaj način spašavaju forum ili mu štete posebno ukoliko su neumereni u tome?

са форума су отерани скоро сви неботови
ја не знав више ни коме ни чему служи више?
имамо више струја терора над неистомишљницима, ЛГБТ, вехабијску, православну, НАТО/ЕУ...
уместо да пусте људе да пишу шта мисле, они се труде да најуре СВЕ који не мисле као они
погледајте постове из рецимо 2012-16, где су ти људи сада? нема никога....
сами себи пишу постове и отварају теме, углавном
а тренутно им је најбитније да докажу да се морамо одрећи косова
сви ови горе набројани.

Da, previše je tema otvorenih od moderatora i administracije, i to su copy/paste tema koje su aktuelne na drugim portalima ili sadržaja koji se besomučno provlači kroz novinske sajtove, koje niko ne proverava pa se često provlače izmišljene informacije.

Pogotovu smeta što se kao izvori tih netačnih informacija koriste oni koji npr ne bi bili dozvoljeni korisnicima da otvore temu na pdfu poput Politike.

имамо више струја терора над неистомишљницима, ЛГБТ, вехабијску, православну, НАТО/ЕУ...
уместо да пусте људе да пишу шта мисле, они се труде да најуре СВЕ који не мисле као они
погледајте постове из рецимо 2012-16, где су ти људи сада? нема никога....
U pitanju je promena u društvu, promene zakona i sveukupna cenzura u ime zaštite "nejači" (manjina raznih vrsta). Srbija hrli ka evropskoj integraciji i ovo je cena.

Cenzura se ovde ne sprovodi da bi neko (moderator, gazda) hteo nešto da promoviše već da bi se zaštitili i članovi i sam forum od (neprijatnih) zakonskih mera.

"Sve može da se napiše na kulturan i pristojan način." - ova fraza ima dublje značenje nego što se čini.

Da li ste utiska da je uzelo maha otvaranje tema od strane ljudi koji su moderatori?
Da li oni na ovaj način spašavaju forum ili mu štete posebno ukoliko su neumereni u tome?
Moderator je prvenstveno član koji sutra i ne mora da bude moderator.
Ima članova koji nikada nisu bili moderatori pa otvaraju teme na sve strane.
Svaki član ima pravo da otvori temu.
Ima 55 moderatora i admina. Šansa da ćeš da vidiš temu koju je otvoriuo neko od njih je ogromna.

gde vidiš problem , kod moderatora koji otvaraju teme i diskutiraju ili kod članova koji retko ko otvori temu
otvarajte teme ljudi , ko vam brani, nemojte dozvoliti da je momentalno interesna tema _ najezda moderatora _, što vi otvarate više i kvalitetnije to će biti manje moderatorskih tema

Što bi ti posao nešto o meni kad ja ne pišem ništa o tebi, a i nije po pravilniku foruma. Otvori temu o nečemu što te zanima, brine, što ti je interesantno, zabavno… nije valjda da te osim modova ništa ne interesuje?
Кажеш, није по правилнику? А јел ово по правилнику, што ти наводиш као основ за брисање туђег мишљења:
Screenshot_2023-04-03-14-15-58-598-edit_ru.mail.browser.jpg

Ти и такви као ти, са двоструким стандардима, са надменошћу, сахрањују овај форум.

Кажеш, није по правилнику? А јел ово по правилнику, што ти наводиш као основ за брисање туђег мишљења:
Pogledajte prilog 1324040
Ти и такви као ти, са двоструким стандардима, са надменошћу, сахрањују овај форум.

Ja sam to napisala tako blago i nežno da treba da mi se zahvališ.

Pogledajte prilog 1324040
ovo je spam .. dosta više ako Boga znate,.. nikada se nisam bunio za obrisani post!

Ja sam to napisala tako blago i nežno da treba da mi se zahvališ.
Овим само потврђујеш то што сам навео.
Одсуство било какве логике, примене правилника, кога или не знаш или не уважаваш.
Его и модерисање не иду заједно.
На крају ће се форум распасти због таквих као ти.
Дошла јуче а ведри и облачи?!

Овим само потврђујеш то што сам навео.
Одсуство било какве логике, примене правилника, кога или не знаш или не уважаваш.
Его и модерисање не иду заједно.
На крају ће се форум распасти због таквих као ти.
Дошла јуче а ведри и облачи?!

Slušaj, ako ti pripadnike LGBT populacije nazivaš vrstom, u postu punom mržnje i pogrdnih naziva i posle na pp najbrutalnije izvređaš moda koji je taj post obrisao jer bi nam zatvorili ceo forum da je ostao, pa veruj mi da sam ti ja najmanji problem. Doviđenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Odgovora
1
Pregleda
285

Back