Najeftiniji Hosting i domen

možeš kod mene 600 dinara .com domen na godinu dana

hosting neograničen, kvalitetan 1000 dinara mesečno

Pa covek je trazio nesto najjeftinije a ti mu nudis za soma dinara mesecno...Da'l si pametan.
Imas na Veratu za 1500 din hosting za godinu dana.I uzmes za 600 kinti domen in.rs to ti je extra povoljno.
Preporucujem ti Verat posto verujem da ti treba za neku glupost,cim trazis najpovoljnije.

Pa covek je trazio nesto najjeftinije a ti mu nudis za soma dinara mesecno...Da'l si pametan.
Imas na Veratu za 1500 din hosting za godinu dana.I uzmes za 600 kinti domen in.rs to ti je extra povoljno.
Preporucujem ti Verat posto verujem da ti treba za neku glupost,cim trazis najpovoljnije.

ajde ne budi...glup

za 1000 dinara mesečno može da hostuje na tom neograničenom hostingu koji ima uptime 99% 5 ili vše sajtova

tebi je 1000 dinara mesečno mnogo? :lol:

izgleda si još klinja koji krpi džeparac :lol:

sem toga može sa još par drugara da ga uzme, svaki ima svoj sajt i plaćaju 200-300 dinara mesečno...a sajtovi im stabilni

a domen in.rs je smešan, sa njim nikad neće ući na prve strane google pretrage

- - - - - - - - - -

:D Hvala vam, Verat je takodje dobar... Sta mislite o ovome, cene su jako primamljive http://www.narodnihosting.com/web-hosting

zavisi za šta ti treba, taj hosting je u stvari besplatan youhosting koji oni naplaćuju, pucaće ti svaka dva dana

Poslednja izmena:
@eternal dream pa ako jos jednom procitas naslov teme shvatices da si ustvari ti pogresio.
Nema potrebe za grubim recima, samo kazem da je decko trazio najjeftinije resenje.
A ti mu nisi to ponudio,da mu treba stabilno i kvalitetno verovatno bi naslov bio "Najbolji hosting i domen"
Pobrkao si loncice,ali nema veze ne zelim da ulazim u raspravu.

Aha, pa znas kako, ja koristim notepad++ .
To ti je isto kao obicni notepad samo je malko vizuelno lakse za rad , jel ti oboji kod i ima jos poneku opciju za olaksan rad...

E sad, da ti ja pisem sta i kako da radis, nema sanse :)
Ali, imas na internet milion tutorijala na tu temu.

Imas ja mislim i na ovom forumu isto to.

Evo ja ti saljem nesto za totalne pocetnike:

http://www.w3schools.com/ - tu , naucis osnove , html-a, css-a , jquery-ja , jave , i php.

Onda mozes da pocnes da radis , i kad ti nesto zapne kucas na google kako se to radi, i tako radis , radis i na kraj napravis nesto... :D

Kad kupis hosting za 2 godine trecu dobijas gratis.
ako planiras da uzmes kod njih prvu koginu iskoristi promo kod ZOMBI i dobices 50 $ popusta za prvu godinu.
Na paketu koji ja imam (Basic) mogu da se hostuju 3 sajta. Tako da za 12.5 eur sa popustom mozes da dobijes hosting za 3 sajta.

@eternal dream pa ako jos jednom procitas naslov teme shvatices da si ustvari ti pogresio.
Nema potrebe za grubim recima, samo kazem da je decko trazio najjeftinije resenje.
A ti mu nisi to ponudio,da mu treba stabilno i kvalitetno verovatno bi naslov bio "Najbolji hosting i domen"
Pobrkao si loncice,ali nema veze ne zelim da ulazim u raspravu.

Šta bre nisam ponudio, ajde nađi mi .com domen za 600 dinara. :lol:

Back