bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.531
Sta je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekamo da @Џорџи odgovori pa da se kresnemo
niko ni ne spominje materijalne uspomene.Nemam tih materijalnih uspomena. Ne vežem se sentimentalno za materijalno. Moje uspomene su u mojim sjećanjima.
Tačno bih te prijavila administratoru za ovo kršenje pravilnika da mi nisi drag
Ja bih ovom prilikom spomenula zaručnički prsten, veoma vrijedan, veoma sam vezana za njega od kad su zaruke prekinute čekam zgodnu priliku i cijenu da ga prodamniko ni ne spominje materijalne uspomene.
i emocija je odgovor na temu.
ma sto se zaustaviti na jednom.Ja bih ovom prilikom spomenula zaručnički prsten, veoma vrijedan, veoma sam vezana za njega od kad su zaruke prekinute čekam zgodnu priliku i cijenu da ga prodam![]()
Kakva genijalna ideja!ma sto se zaustaviti na jednom.
cekaj da ih nakrcas i onda prodas celu kolekciju ... ala ce biti suske![]()
zamisli jednog dana se izlaze u muzeju kolekcija zarucnickih prstenova cuvene cereKakva genijalna ideja!
Zaručnica kolekcionarka![]()
zamisli jednog dana se izlaze u muzeju kolekcija zarucnickih prstenova cuvene cere
ermitazeva najcuvenija postavka koja gostuje sirom sveta..na plakatu ces da budes![]()
Jedino da mi slomi ruku u laktuZar se to prstenje ne vraća onom ko je dao?
Barem se spasio :/Jedino da mi slomi ruku u laktu
To je odšteta za bačeno vrijeme!
a koj ce mu? da ga da nekoj drugoj?Zar se to prstenje ne vraća onom ko je dao?
Uspomene koje čuvate! Gdje piše pameTaboviću da uspomene ne mogu biti materijalne, u smislu ogrlice, zajedničke fotografije, figurice....niko ni ne spominje materijalne uspomene.
i emocija je odgovor na temu.
kad nekoj devojci nesto dam, dajem jer sam zeleo da dam i ne gledam koliko je to kostalo i da li cu moci da refundiram.Da ga proda, povrati deo uloženih sredstava koji reinvestira u sledeću sa nadom da nije (opet) naleteo na budalu :/
Gospodin čovjek!ja kad nekoj devojci nesto dam, dajem jer sam zeleo da dam i ne gledam koliko je to kostalo i da li cu to moci da refundiram.
Verenički prsten nije poklon, već neformalni ugovor sa kojim prihvata predlog o zajednici. Kako je odustala od svojih obaveza iz ugovora red je da vrati.kad nekoj devojci nesto dam, dajem jer sam zeleo da dam i ne gledam koliko je to kostalo i da li cu moci da refundiram.